×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

 • Under 30 år? 100 kr för hela första året
 • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Gör ditt jobb till din dröm

2018-03-22

Visions nya kampanj ”Gör ditt jobb till din dröm” syns i olika kanaler från och med den 2 april 2018. Dela gärna kampanjen i sociala medier och berätta för medlemmar om satsningen!

Här syns kampanjen i vår

 • TV (2/4-22/4 och 17/5-20/5)
 • Bio (6/4-31/5)
 • Playkanaler och Youtube
 • Sociala medier
 • Utomhus

Mediaplan 2018 (observera att inloggning krävs)

Syftet med kampanjen

Med kampanjen vill vi inspirera medlemmar att förverkliga sina drömmar om framtidens arbetsliv – oavsett om det handlar om att utvecklas i sin yrkesroll, byta karriär eller förändra något på sin arbetsplats.

Vi vill ha fler medlemmar så att vi blir ännu starkare på arbetsplatserna.Vi vill också öka kännedomen om Vision och de verktyg vi erbjuder. Verktyg som ger medlemmar möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och påverka på sin arbetsplats. Under kampanjen kommer vi främst att lyfta fram: 

 • Personlig rådgivning om allt som rör ditt jobb 
 • Mentornätverket som hjälper dig hitta kontakterna  
 • Utbildningar som får dig att växa 
 • En inkomstförsäkring i toppklass 

Det här kan du göra 

På din arbetsplats

 • Berätta om kampanjen för vänner och kollegor, medlemmar och förtroendevalda. 
 • Ladda ner Drömarbetsplatsen i engagemanskiosken! Samla kollegorna till en workshop och diskutera hur ni tillsammans kan förändra och förbättra er arbetsmiljö.
 • Ladda ner Drömfika i engagemangskiosken! Fika och prata om er drömarbetsplats. Tillsammans målar ni upp en vision om hur ni vill ha det på jobbet.
 • Här hittar du trycksaker och kampanjprodukter som du kan använda på dina aktiviteter.

I sociala medier 

 • Gilla och dela "Gör ditt jobb till din dröm" på Facebook, Instagram och Youtube. 
 • Använd gärna hashtagen #dindröm när du skriver om saker som relaterar till satsningen.

FAQ och kontakt 

Vill du veta mer om kampanjen eller får frågor från medlemmar? Du hittar svaren i vår FAQ (observera att du behöver vara inloggad). Du kan också kontakta visiondirekt@vision.se 

Nyheter

Nytt medlemserbjudande: Juristförsäkring

Vision kan nu erbjuda alla medlemmar i Vision att teckna en juristförsäkring via Folksam(/Familjens Jurist) till ett mycket förmånligt pris. Tecknar du försäkringen innan sista april så börjar den gälla direkt.  för 7 dagar sedan

Eva-Lotta Nilsson, förhandlingschef på Vision

Vägen till friskare arbetsplatser går genom samverkan

Hög sjukfrånvaro är negativ för alla. Det innebär sämre livskvalitet för medarbetare och förlorade kompetenser och ökade kostnader för arbetsgivare. Nu finns en ny vägledning som ska underlätta arbetet i centrala samverkansgrupper och skyddskommittéer. Vägledningen innehåller bland annat framgångsfaktorer och förslag på en arbetsprocess för att hitta en väg till friskare arbetsplatser.  2019-10-04

Privat bild

Årsmötet slog rekord

Så gjorde Malmöavdelningen för att öka deltagandet på årsmötet.  2019-03-29

Landsting nu regioner

Från och med den 1 januari har alla Sveriges regioner tagit över det regionala utvecklingsansvaret från länsstyrelserna. För Visions avdelning i Sörmland har regionbildningen inneburit tydligare och kortare beslutsvägar.  2019-01-29

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1071 nya medlemmar under januari

Vi erbjuder

 • Personlig rådgivning

 • Schysta medlemsförmåner

 • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Fråga Vision Direkt

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar mellan 8 och 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se. Du kan även chatta vardagar 9-15.

Till chatten

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb