×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Mina sidor: Aktuell information

2017-04-18

Verktygen på nya Mina Sidor är en del av en stor satsning som Vision gör, för att förbättra och förenkla för dig som förtroendevald. Nya funktioner och förbättringar läggs till kontinuerligt.

Det här finns på Mina Sidor

 • Mina uppgifter: Som förtroendevald kan du se vilka uppgifter Vision har registrerade om dig. Du kan enkelt ändra eller komplettera den informationen. Du kan också se och uppdatera dina övriga inkomster.
 • Mina kurser: Här kan du hitta kurser du har gått och kan gå, uppdelat i flikar för bättre överblick
 • Medlemshantering
 • Rekrytering: Med den nya funktionen "Rekrytering" på Mina sidor blir det enklare att jobba med rekrytering av nya medlemmar till din avdelning eller klubb. Du som förtroendevald kan nu själv skapa, redigera och följa upp tips på potentiella medlemmar på Mina sidor.

Funktionen Rekrytering förenklar dessutom samarbetet inom din avdelning eller klubb. Här kan ni som förtroendevalda dela tips med varandra och följa tipsens utveckling. Läs mer om rekrytering via Mina Sidor här

Så här loggar du in

Klicka på Logga in i det vita fältet överst på sidan. Du kan sedan välja att logga in på Mina Sidor på flera sätt.

 • BankID/Mobilt Bank-ID
 • Telia
 • Användarnamn och lösenord + engångskod via SMS
 • Användarnamn och lösenord

Du som är förtroendevald och vill komma åt de verktyg som gäller din avdelning eller klubb, till exempel kurser och medlemshantering, måste välja något av de tre översta alternativen.

Kontakta oss!

Om du har frågor om funktionerna eller vill ha hjälp med att ta ut listor eller annan information som du behöver, kontakta supporten på minasidor@vision.se, tel 08-789 64 09.  Öppettider 8-11.30, 12.30-16.30

Har du problem att logga in kontakta Vision Direkt på visiondirekt@vision.se, tel 0771 – 44 00 00.

Lathund: Inloggning på vision.se

Nyheter

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1225 nya medlemmar under januari

Vi erbjuder

 • Personlig rådgivning

 • Schysta medlemsförmåner

 • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Chatta med Vision Direkt

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning. Chatta med oss vardagar 9-15.

Till chatten

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb