×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Samarbetsavtal mellan Kommunal och Vision

Vision och Kommunal har ett fördjupat samarbete mellan organisationerna. Det gäller när vi vill påverka villkoren på arbetsplatsen, och det gäller för att vi ska växa och bli starkare som fackförbund. Vad kan ni göra tillsammans på din arbetsplats?

Med foldern "En arbetsplats för alla" vill Vision gemensamt med Kommunal bidra till en diskussion om allas lika värde. Det är ett första steg i ett fördjupat samarbete mellan organisationerna.

Våra arbetsplatser ska ha en öppen inställning till alla människor, oavsett bakgrund. Med foldern "En arbetsplats för alla" vill vi skapa diskussion på arbetsplatserna för att öka trycket i arbetet för allas lika rättigheter och möjligheter i arbetslivet.

Ny version av "En arbetsplats för alla" kom i december 2014.

Fördjupat samarbetsavtal

Satsningen sker inom ramen för ett fördjupat samarbetsavtal mellan Vision och Kommunal.

Vision och Kommunal organiserar tillsammans en mycket stor del av de anställda inom välfärden.

Tanken med samarbetsavtalet är att få igång gemensamma aktiviteter lokalt och komma med gemensamma förslag för att utveckla och förbättra välfärden.

Tips för dig som är förtroendevald

Bjud gärna in kollegor i Kommunal och diskutera hur ni vill använda materialet. Ha "En arbetsplats för alla" som tema för ett medlemsmöte. Hur det ser ut på er arbetsplats? Vad kan ni göra själva och vad kan ni göra med arbetsgivaren? Hur kan Vision och Kommunal samarbeta när det gäller mångfald och likabehandling på arbetsplatsen?

Här hittar du materialen

FAQ och annat som kan vara bra att ha

Nyheter

Så får du en piggare höst

När hösten har dragit i gång är det många som längtar och letar efter nya sunda vanor. Prevent.se har tagit fram sju tips för en piggare höst.  för 15 timmar sedan

Hur kan en påverka för att få fler semesterdagar?

Nu är när jobbhösten har börjat på allvar så kanske du känner att semestern var alldeles för kort? Här kommer ett tips på hur du kan få fler semesterdagar till nästa år.  igår kl 10:16

Unga lockas av flexibelt jobb

Enligt en internationell undersökning är möjligheten till flexibelt arbete den främsta nyckeln för att rekrytera unga talanger.  i förrgår kl 14:29

Chefsspaning: Så motiverar du dina medarbetare

Ett av chefens viktigaste uppdrag är att skapa engagemang på arbetsplatsen. Psykologen och författaren Niklas Laninge tipsar om några knep som skapar förutsättningar för en kultur där alla känner sig motiverade och bekräftade.  för 9 dagar sedan

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1198 nya medlemmar under september

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Fråga Vision Direkt

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar mellan 8 och 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se alla vardagar mellan 8 och 20

eller chatta

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb