×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

 • Under 30 år? 100 kr för hela första året
 • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Rekryteringsdagen & Rekryteringsgalan 2020

6-7 februari 2020 är det åter dags för Rekryteringsdagen. Då uppmärksammar vi rekryteringsstjärnor runt om i landet och utbyter erfarenheter. Är det du som kommer att stå på prispallen? Skruva upp tempot i rekryteringen och håll utkik efter mer information!

Det blir tredje året för Rekryteringsdagen med efterföljande gala. Denna gång blir det två dagar (lunch till lunch). Möt kollegor i andra avdelningar/klubbar från hela landet och dela med dig av dina rekryteringstips!

Nominera till Årets Rekryteringsstjärna!
Har du en kollega i din avdelning/klubb som är vass på att rekrytera nya medlemmar? Nominera hen till Årets Rekryteringsstjärna! I år får de som väljs ut även ta med en kollega, så kanske blir det du som får följa med på Rekryteringsdagen och galakvällen?

Nominera här!

Tävlingsklasser

Kvalificeringsperioden för Rekryteringsdagens alla tävlingsklasser är 1 januari 2019 till den 30 november 2019. De som nomineras i tävlingsklasserna 1-8 är den avdelning/klubb som värvat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek under denna period. Dessa bjuds in till Rekryteringsdagen under december 2019. Vinnarna i tävlingsklasserna 9 och 10 utses av Visions Förbundsstyrelse.

 1. Bäst rekryterande Region
 2. Bäst rekryterande Kommun upp till 150 medlemmar.
 3. Bäst rekryterande Kommun 151-500 medlemmar
 4. Bäst rekryterande Kommun fler än 500 medlemmar
 5. Bäst rekryterande stift
 6. Bäst rekryterande Bolag/Ideell förening/Frikyrka upp till 50 medlemmar
 7. Bäst rekryterande Bolag/Ideell förening/Frikyrka fler än 50 medlemmar
 8. Årets chefsrekryterare (avd/klubb) Fler än 50 medlemmar.
 9. Förbundsstyrelsens specialpris
 10. Årets Rekryteringsstjärna

 

Här hittar du fantastiska rekryteringstips och inspiration från Rekryteringsdagen 2019

 

 

Nyheter

Eva-Lotta Nilsson, förhandlingschef på Vision

Eva-Lotta Nilsson, förhandlingschef på Vision

Vägen till friskare arbetsplatser går genom samverkan

Hög sjukfrånvaro är negativ för alla. Det innebär sämre livskvalitet för medarbetare och förlorade kompetenser och ökade kostnader för arbetsgivare. Nu finns en ny vägledning som ska underlätta arbetet i centrala samverkansgrupper och skyddskommittéer. Vägledningen innehåller bland annat framgångsfaktorer och förslag på en arbetsprocess för att hitta en väg till friskare arbetsplatser.  2019-10-04

Privat bild

Årsmötet slog rekord

Så gjorde Malmöavdelningen för att öka deltagandet på årsmötet.  2019-03-29

Landsting nu regioner

Från och med den 1 januari har alla Sveriges regioner tagit över det regionala utvecklingsansvaret från länsstyrelserna. För Visions avdelning i Sörmland har regionbildningen inneburit tydligare och kortare beslutsvägar.  2019-01-29

Karensavdrag

Karensdagen, som innebär att man inte får någon lön första dagen när man är sjuk och borta från jobbet, tas bort och ersätts med ett avdrag på 20 procent av lönen man får på en genomsnittlig vecka.  2018-12-21

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1117 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

 • Personlig rådgivning

 • Schysta medlemsförmåner

 • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Fråga Vision Direkt

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar mellan 8 och 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se. Du kan även chatta vardagar 9-15.

Till chatten

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb