×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Boot Camp rekrytering

Ju fler medlemmar vi blir i Vision desto starkare blir vi som förbund. I höst välkomnar vi därför dig som förtroendevald till en heldag med tema rekrytering där vi fyller på energin och tillsammans peppar, inspirerar och tipsar varandra. Konkreta verktyg och praktiska tips varvas med möten med andra förtroendevalda. Du får kunskaper som du har nytta av både i din roll som förtroendevald och i andra sammanhang.

 

Sagt om tidigare Boot Camps

"Jag tycker sådana utbildningar är bra, för man får lite mera erfarenhet och kunskap om Vision och på så sätt blir man säkrare i sin roll."

"Tack för en trevlig och givande dag!"

"Han som höll i utbildningen var en mycket bra utbildare och människa, lyhörd och sympatisk."

”Dagen efter Boot Camp ställde jag frågan till 4 nya kollegor och uppmanade styrelsen att återuppliva projekt skicka-grattis-till-din-nya-tjänst till nyanställda. Ibland behövs en liten påminnelse.”

 

Hans från Haningeavdelningen delar med sig av sina bästa rekryteringstips

 

Anders från Södertäljeavdelningen delar med sig av sina bästa rekryteringstips

 

 

Hitta ett Boot Camp 2019 nära dig:

Göteborg

13-14 mars i Borås

17 oktober i Göteborg

Stockholm

7 maj

7 november

Linköping

2 april i Linköping 

12 april (Webinarium) 

 5 september (webinarium)

12 september  i Nässjö

Luleå 

25 april i Skellefteå

17 september i Luleå

Malmö 

14 februari

23 februari

Sundsvall

 5-6 mars i Borlänge

6-7 mars i Borlänge

Västerås

13 februari i Karlstad

26 februari i Uppsala

27 februari i Västerås

Nyheter

Privat bild

Privat bild

Årsmötet slog rekord

Så gjorde Malmöavdelningen för att öka deltagandet på årsmötet.  2019-03-29

Landsting nu regioner

Från och med den 1 januari har alla Sveriges regioner tagit över det regionala utvecklingsansvaret från länsstyrelserna. För Visions avdelning i Sörmland har regionbildningen inneburit tydligare och kortare beslutsvägar.  2019-01-29

Karensavdrag

Karensdagen, som innebär att man inte får någon lön första dagen när man är sjuk och borta från jobbet, tas bort och ersätts med ett avdrag på 20 procent av lönen man får på en genomsnittlig vecka.  2018-12-21

Kivra

Betalar du din medlemsavgift i Vision med inbetalningskort och är ansluten till Kivra? Då kommer du från januari att få din månadsavi digitalt i Kivra istället för på papper i posten. Smart, eller hur?  2018-12-18

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1323 nya medlemmar under september

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Fråga Vision Direkt

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar mellan 8 och 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se. Du kan även chatta vardagar 9-15.

Till chatten

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb