×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

 • Under 30 år? 100 kr för hela första året
 • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Rekryteringsdagen: boka 7 februari 2019

Vision växer så det knakar och snart blir vi 200 000 medlemmar! Under Rekryteringsdagen och Rekryteringsgalan vill vi hylla de eldsjälar som hjälper oss att bli fler. Är det du eller kanske din avdelning/klubb som kommer att stå på prispallen nästa år? Boka in den 7 februari och skruva upp tempot i rekryteringen!

Nominera till Årets Rekryteringsstjärna

Känner du någon som du tycker förtjänar att uppmärksammas lite extra för sitt engagemang och goda rekryteringsarbete för Vision? Nominera då hen till Visions utmärkelse Årets Rekryteringsstjärna! Fjorton finalister bjuds in till Rekryteringsdagen och galan. Nomineringen är öppen från 13 september till 30 november 2018. 

Tävlingsklasser 2019

Kvalificeringsperioden för alla tävlingsklasser är 1 januari till den 30 november 2018, förutom Årets Rekryteringsstjärna. 

 1. Bäst rekryterande Region/Landsting
  De fem regioner/landsting som rekryterat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek.
    
 2. Bäst rekryterande Kommunavdelning med upp till 150 medlemmar
  Den kommunavdelning med upp till 150 medlemmar i varje region som rekryterat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek.  

 3. Bäst rekryterande Kommunavdelning med mellan 151-500 medlemmar
  Den kommunavdelning med 151-500 medlemmar i varje region som rekryterat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek.

 4. Bäst rekryterande Kommunavdelning med fler än 500 medlemmar
  Den kommunavdelning med fler än 500 medlemmar i varje region som rekryterat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek.

 5. Bäst rekryterande Stift
  De fem regioner/landsting som rekryterat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek

 6. Bäst rekryterande Bolag/Ideell förening/Frikyrka med upp till  50 medlemmar i klubben
  Den klubb/avd inom Bolag, ideell föreningar och frikyrkor med upp till 50 medlemmar i varje region som rekryterat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek

 7.  Bäst rekryterande Bolag /Ideell förening/Frikyrka med fler än 50 medlemmar i klubben
  Den klubb/avd inom Bolag, ideell föreningar och frikyrkor med fler än 50 medlemmar i varje region som rekryterat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek

 8. Årets chefsrekryterare (nytt för 2019!)
  Den avdelning/klubb inom som rekryterat flest nya chefsmedlemmar i förhållande till sin storlek.

 9. Förbundsstyrelsens Specialpris

 10. Årets Rekryteringsstjärna
  Samtliga medlemmar i Vision inbjuds att nominera en person som under året gjort en extraordinär insats i rekryteringsarbetet.

Rekryteringstips från årets deltagare

 

 

 

 

 

 Här kan du hitta fler rekryteringstips, se bilder och läsa om vinnarna från Rekryteringsdagen 2018.

 Om Rekryteringsdagen

Alla som nomineras bjuds in till Rekryteringsdagen och efterföljande gala. Dagen handlar om nätverkande och i olika workshops delar vi med oss av våra allra bästa rekryteringstips och erfarenheter. Under galan har vi en prisceremoni där vi uppmärksammar avdelningar och klubbar som lyckats extra bra i rekryteringsarbetet och utser Årets Rekryteringsstjärna.

Nyheter

Vision och Ångestpodden i nytt samarbete: Var är min kurator?

Nästan 50 procent av Sveriges 15-åringar upplever någon form av psykisk ohälsa. Enligt skollagen ska varje elev ha tillgång till skolkurator men många skolkuratorer är tveksamma till att deras skola lever upp till lagen. I vissa fall har en kurator ansvar för fler än 3000 elever fördelade på olika skolor. Vision och Ångestpodden kräver fler kuratorer med kampanjen #varärminkurator.  2018-06-07

Nytt verktyg ger full koll på OSA

Nu lanserar Suntarbetsliv, där Vision ingår, verktyget OSA-kollen! Den hjälper arbetsplatser att jobba tillsammans med den organisatoriska och sociala arbetsmiljön (OSA).  2018-04-27

Vision växer mest av TCO-förbunden

För sjunde året i rad växer TCO och Vision. Vision är nu 195 000 medlemmar, en ökning med 2,9 procent. ”Varje ny medlem ger oss som redan är medlemmar mer kraft”, säger Visions förbundsordförande Veronica Magnusson.  2018-02-07

Nytt försäkringsbolag från 2018

Nu går kommunikationen om nytt försäkringsbolag ut till våra medlemmar. Informationen kommer att gå ut som brev till alla berörda och de första breven beräknas nå medlemmarna 27 oktober och skickas sedan ut i omgångar under hela november månad.  2017-11-01

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1174 nya medlemmar under september

Vi erbjuder

 • Personlig rådgivning

 • Schysta medlemsförmåner

 • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Fråga Vision Direkt

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar mellan 8 och 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se alla vardagar mellan 8 och 20

eller chatta

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb