×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

 • Under 30 år? 100 kr för hela första året
 • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Rekryteringsdagen & Rekryteringsgalan

Vision växer så det knakar och snart blir vi 200 000 medlemmar! Under Rekryteringsdagen och Rekryteringsgalan vill vi hylla de eldsjälar som hjälper oss att bli fler. Är det du eller kanske din avdelning/klubb som kommer att stå på prispallen nästa år?

Ses vi den 7 februari?

Alla som nomineras bjuds in till Rekryteringsdagen och efterföljande gala. Inbjudan skickas runt 12-14 december.

Rekryteringsdagen är 7 februari på Clarion Hotel vid Skanstull på Södermalm i Stockholm och Rekryteringsgalan är på Münchenbryggeriet på Mariatorget (Stockholm). 

Dagen handlar om nätverkande och i olika workshops delar vi med oss av våra allra bästa rekryteringstips och erfarenheter. Under galan har vi en prisceremoni där vi uppmärksammar avdelningar och klubbar som lyckats extra bra i rekryteringsarbetet och utser Årets Rekryteringsstjärna.

Anmäl dig senast den 9 januari 2019.

Anmäl dig till Rekryteringsdagen & Rekryteringsgalan

 

Tävlingsklasser 2019

Kvalificeringsperioden för alla tävlingsklasser är 1 januari till den 30 november 2018, förutom Årets Rekryteringsstjärna, som var mitten september t o m 30 november. 

 1. Bäst rekryterande Region/Landsting
  De fem regioner/landsting som rekryterat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek.
    
 2. Bäst rekryterande Kommunavdelning med upp till 150 medlemmar
  Den kommunavdelning med upp till 150 medlemmar i varje region som rekryterat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek.  

 3. Bäst rekryterande Kommunavdelning med mellan 151-500 medlemmar
  Den kommunavdelning med 151-500 medlemmar i varje region som rekryterat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek.

 4. Bäst rekryterande Kommunavdelning med fler än 500 medlemmar
  Den kommunavdelning med fler än 500 medlemmar i varje region som rekryterat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek.

 5. Bäst rekryterande Stift
  De fem stift som rekryterat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek

 6. Bäst rekryterande Bolag/Ideell förening/Frikyrka med upp till  50 medlemmar i klubben
  Den klubb/avd inom Bolag, ideell föreningar och frikyrkor med upp till 50 medlemmar i varje region som rekryterat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek

 7.  Bäst rekryterande Bolag /Ideell förening/Frikyrka med fler än 50 medlemmar i klubben
  Den klubb/avd inom Bolag, ideell föreningar och frikyrkor med fler än 50 medlemmar i varje region som rekryterat flest nya medlemmar i förhållande till sin storlek

 8. Årets chefsrekryterare (nytt för 2019!)
  Den avdelning/klubb inom varje region som rekryterat flest nya chefsmedlemmar i förhållande till sin storlek.

 9. Förbundsstyrelsens Specialpris


 10. Årets Rekryteringsstjärna
  Samtliga medlemmar i Vision inbjuds att nominera en person som under året gjort en extraordinär insats i rekryteringsarbetet. Två nominerade per center bjuds in.

Rekryteringstips från förra Rekryteringsdagen/galan

 

 

 

 

 

 Här kan du hitta fler rekryteringstips, se bilder och läsa om vinnarna från Rekryteringsdagen 2018.

Rekryteringsdagen 2018

Nyheter

Som skyddsombud lär jag mig nytt varje dag

Anders Rooth jobbar som budget- och skuldrådgivare på Kristianstads kommun. Han är också skyddsombud (SO) på arbetsplatsen sedan två år. Vi var nyfikna på hans uppdrag och vilka möjligheter och svårigheter han ser.  2018-10-24

Framåtblickar när förbundsmötet avslutades

Nu är Visions förbundsmöte i Solna avslutat. Veronica Magnusson rundade av mötet med att prata om utmaningarna i framtidens arbetsliv – och om hur vi möter och utnyttjar dessa på bästa sätt tillsammans.  2018-09-29

Sammanfattning från Förbundsmötet 2018 - dag 2

Här kommer en sammanfattning från Förbundsmötet 2018:s andra dag. Sara Jonerin intervjuar Sonia Koppen och Claudia Velásquez.  2018-09-29

Förbundets nya centrala valutskott: Frv, Mikael Larsson, Johan Järnström, Kamilla Lantz, Lotta Dahl och Lotta Eriksson. Anton Ehrlin och Elisabeth Asplund saknas på bilden.

Centrala valutskottet

Nu har förbundsmötet valt ett nytt centralt valutskott för 2018-2020.  2018-09-28

Till arkivet

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

724 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

 • Personlig rådgivning

 • Schysta medlemsförmåner

 • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Fråga Vision Direkt

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar mellan 8 och 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se alla vardagar mellan 8 och 20

eller chatta

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb