×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ställ frågan - rekrytera medlemmar

För att nå resultat och hålla vårt löfte till medlemmarna – att de ska få ut så mycket som möjligt av sitt arbetsliv – måste Vision fortsätta att växa och stärka vårt inflytande. Att vi blir fler och starkare i våra yrkesgrupper är själva grunden för att kunna göra skillnad.

För att nå dit ska vi ställa frågan om medlemskap till alla som inte redan är med och särskilt jobba med att vara relevanta för nyutexaminerade och nyanställda samt utifrån ett yrkesperspektiv. Antalet anställda på Visions område ökar och vi har en stor potential att växa!

Visions medlemmar representerar över 4000 yrkestitlar. De flesta som arbetar inom kommun, landsting, privata bolag och kyrkan kan vara med i Vision.

Ställ frågan!

Här finns tips och information som är bra när du ska ställa frågan om medlemskap. Vilka ska du fråga idag? 

Tips för rekryteringen

Obs! Logga in för att se alla tips och verktyg.

Värva med Vision-appen

Använd Vision-appen för att värva nya medlemmar!

Skicka in förslag till Medlemstipset

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Rekryteringsdagen & Rekryteringsgalan 2020

6-7 februari 2020 är det åter dags för Rekryteringsdagen. Då uppmärksammar vi rekryteringsstjärnor runt om i landet och utbyter erfarenheter. Är det du som kommer att stå på prispallen? Skruva upp...

Visions Rekryteringsdag

Under den här inspirationsdagen samlas ett urval av Visions eldsjälar för utbyta idéer och hitta ny kraft i rekryteringsarbetet framåt. Goda erfarenheter utbyts och vi lär oss mer av varandra.

Rekryteringscoachen ger dig stöd

På Visions regionala center finns anställda rekryteringscoacher, som kan underlätta för dig när du ska rekrytera medlemmar. De rekryterar nya medlemmar tillsammans med förtroendevalda ute på arbetsplatserna, och du kan alltid fråga om råd om du undrar något.

Gå en utbildning och bli ännu bättre att rekrytera medlemmar!

Du har möjlighet att gå en tvådagars utbildning, som ger dig verktyg att göra Vision till det självklara valet för akademiker, unga och nyanställda. Du kan också gå en e-utbildning på nätet i rekrytering.

Engagemanskiosken: Fullt med idéer

I Engagemangskiosken finns färdiga koncept och idéer kring hur du kan rekrytera medlemmar på din arbetsplats. Så här kan du ställa frågan. Hur rekryterar man chefer? Och mycket annat. Du kan också dela med dig av dina bästa tips!

Nu blir det enklare att rekrytera på Mina sidor

Med den nya funktionen "Rekrytering" på Mina sidor blir det enklare att jobba med rekrytering av nya medlemmar till din avdelning eller klubb. Du som förtroendevald kan nu själv skapa, redigera och...

GDPR – för dig som förtroendevald

Från den 25 maj 2018 gäller en ny EU-förordning i Sverige med nya regler kring hur vi får hantera personuppgifter. Det påverkar hur du kan hantera uppgifter i ditt fackliga uppdrag. Här finns...

Mobila Center 2019

Höstens turnéschema

 

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

1106 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Fråga Vision Direkt

Personlig, arbetsrättslig och facklig rådgivning alla vardagar mellan 8 och 20. Ring 0771 44 00 00 eller mejla visiondirekt@vision.se. Du kan även chatta vardagar 9-15.

Till chatten

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb