×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Att vara förtroendevald ♥

Som förtroendevald bidrar du till ett bättre arbetsliv för Visions medlemmar. Och det finns många sätt att engagera sig på. Ordna en medlemsträff, jobba för friskvårdsbidrag på din arbetsplats eller öka kunskapen om jämställdhet och mångfald. Här kan du läsa mer om ditt uppdrag.

Ditt uppdrag

Värva kollegor

En ny värvakampanj är igång! Fram till 29 februari får du en presentcheck värd 200 kronor för varje ny medlem du värvar. Den du värvar får en likadan check. Så använd värvakampanjen som en push i rekryteringen!

Beställ och ladda ner

Blanketter, trycksaker och profilprodukter som du kan behöva i ditt uppdrag. 

Jobba med den digitala arbetsmiljön

Visions medlemmar i kommuner och regioner förlorar runt 34 minuter om dagen på krånglande och dåligt anpassade IT- system. Det kan leda till ökad arbetsbörda och onödig stress. Men det finns saker du som ombud kan göra för att förbättra er digitala arbetsmiljö.

Appen som förenklar ditt uppdrag

Appen där du enkelt värvar nya medlemmar, kollar din Visionsmail och hittar kontaktuppgifterna till förtroendevalda i din avdelning eller klubb.

Ladda ner Vision-appen

Utbildningar och e-utbildningar

Vision erbjuder ett stort utbud av fackliga utbildningar för förtroendevalda. Vilken utbildning passar dig?

Gå med i Facebookgruppen!

Gå med i gruppen 'Förtroendevald i Vision' på Facebook! Dela med dig av dina erfarenheter, ställ frågor och diskutera med andra förtroendevalda. 

Vision fortsätter att växa!

Visions ökar för nionde året i rad, nu är vi hela 199 000 medlemmar. Över en fjärdedel av de nya medlemmarna är 30 år eller yngre. 
- Jag är oerhört stolt över att vi fortsätter växa när vi nu går in i det nya decenniet, säger Veronica Magnusson, förbundsordförande. 

Gör skillnad på din arbetsplats!

Vill du förbättra något på din arbetsplats? Då är Engagemangskiosken för dig. Ordna en fika eller ett möte  allt finns i färdiga koncept att ladda ner!

Engagemangskiosken

På gång

jan 23
Uppstart förtroendevalda
Sista anmälningsdag
21 jan 2020 23:59
Plats
jan 27
Stormöte, Solna
Sista anmälningsdag
23 jan 2020 23:59
Plats
jan 28
Möte för ombud & skyddsombud
Sista anmälningsdag
20 jan 2020 23:59
Plats
jan 28
Träff för Chefsombud i Vision
Sista anmälningsdag
20 jan 2020 23:30
Plats
jan 31
Skyddsombudsdag
Sista anmälningsdag
28 jan 2020 23:59
Plats

Visa fler

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb