×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Att vara förtroendevald ♥

Som förtroendevald bidrar du till ett bättre arbetsliv för Visions medlemmar. Och det finns många sätt att engagera sig på. Ordna en medlemsträff, jobba för friskvårdsbidrag på din arbetsplats eller öka kunskapen om jämställdhet och mångfald. Här kan du läsa mer om ditt uppdrag.

Ditt uppdrag

Torsdag den 9 juli kl. 13.00. har vi underhåll av vårt medlemsregister/Mina sidor. Det beräknas vara klart den 10 juli kl. 08.00. Du kan inte att ändra på personuppgifter under denna tid. Däremot går det bra att jobba med ärende och kurser.

Gör din egen affisch!

Bli en del av rådgivningskampanjen!
Nu kan du som förtroendevald ta en bild av dig själv, välja ett budskap och fixa dina egen kampanjaffischer med hjälp av Affischgeneratorn! Dela affischen i sociala medier eller sätt upp den på din arbetsplats.

Ställ frågan-utmaningen!

Förbundsordförande Veronica Magnusson utmanar sig själv, dig och alla förtroendevalda i Vision att ställa frågan om medlemskap till minst 20 personer under 2020.

Mallar till utskick till nyanställda

Ett enkelt sätt att nå nyanställda som du kanske inte har möjlighet att träffa personligen direkt när de börjar, är att skicka ett personligt mejl. Här är förslag på hur du kan skriva till både befintliga och potentiella medlemmar och förslagsmallar till andra mejl.

Appen som förenklar ditt uppdrag

Appen där du enkelt värvar nya medlemmar, kollar din Visionsmail och hittar kontaktuppgifterna till förtroendevalda i din avdelning eller klubb.

Ladda ner Vision-appen

Utbildningar och e-utbildningar

Vision erbjuder ett stort utbud av fackliga utbildningar för förtroendevalda. Vilken utbildning passar dig?

Ny e-utbildning: Rekryteringsguiden

Vision fortsätter att växa. Tillsammans är vi starka och kan påverka. Rekryteringsguiden är en ny e-utbildning som ger dig inspiration, verktyg och tips hur du kan vässa din kompetens i att rekrytera nya medlemmar.

Gå med i Facebookgruppen!

Gå med i gruppen 'Förtroendevald i Vision' på Facebook! Dela med dig av dina erfarenheter, ställ frågor och diskutera med andra förtroendevalda. 

Gör skillnad på din arbetsplats!

Vill du förbättra något på din arbetsplats? Då är Engagemangskiosken för dig. Ordna en fika eller ett möte  allt finns i färdiga koncept att ladda ner!

Engagemangskiosken

På gång

aug 11
Samordningsgruppen Region Väst- extrainsatt digitalt möte
Sista anmälningsdag
07 aug 2020 23:30
Plats
aug 18
Medlemsutvecklarträff Värmland
Sista anmälningsdag
11 aug 2020 23:30
Plats
aug 20
Styrelsemöte sektion Nordost
Sista anmälningsdag
18 aug 2020 23:59
Plats
aug 25
Medlemsutvecklarträff i Örebro
Sista anmälningsdag
11 aug 2020 23:30
Plats
aug 26
Boot Camp - Rekrytering 2.0
Sista anmälningsdag
17 aug 2020 23:30
Plats
aug 26
Förmöte Område Norr, Område Mitt och Område Västerås
Sista anmälningsdag
04 aug 2020 23:59
Plats
Radisson Blu Arlandia Hotel,

Visa fler

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb