×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Att vara förtroendevald ♥

Som förtroendevald bidrar du till ett bättre arbetsliv för Visions medlemmar. Och det finns många sätt att engagera sig på. Ordna en medlemsträff, jobba för friskvårdsbidrag på din arbetsplats eller öka kunskapen om jämställdhet och mångfald. Här kan du läsa mer om ditt uppdrag.

Ditt uppdrag

Visions profilshop

Vision har ett brett sortiment av profilprodukter som du lätt beställer i Profilbutiken. Produkterna beställs och levereras från vår leverantör Topline. I butiken hittar du en rad nya säsongsprodukter. Det finns också möjlighet för er att beställa och ta fram saker enligt egna önskemål från dig eller din klubb/avdelning.

Värva och få sommarpresent!

Värva kollegor till Vision. Fram till den 18 juni får du en sommarpresent av oss när du värvar kollega via länken här eller via Vision-appen. 

Mallar till utskick till nyanställda

Ett enkelt sätt att nå nyanställda som du kanske inte har möjlighet att träffa personligen direkt när de börjar, är att skicka ett personligt mejl. Här är förslag på hur du kan skriva till både befintliga och potentiella medlemmar och förslagsmallar till andra mejl.

Affischgeneratorn

Nu kan du som förtroendevald ta en bild av dig själv, berätta om din fackliga framgång och fixa dina egen kampanjaffischer med hjälp av Affischgeneratorn! Dela affischen i sociala medier eller sätt upp den på din arbetsplats.

Utbildningar och e-utbildningar

Vision erbjuder ett stort utbud av fackliga utbildningar för förtroendevalda. Vilken utbildning passar dig?

Gå med i Facebookgruppen!

Gå med i gruppen 'Förtroendevald i Vision' på Facebook! Dela med dig av dina erfarenheter, ställ frågor och diskutera med andra förtroendevalda. 

Ladda ner Vision-appen

För dig som är medlem i Vision!

  • Lönestatistik för ditt yrke

  • Ett unikt erbjudande varje månad

  • Chatta direkt med rådgivare

Appen som förenklar ditt uppdrag

Appen där du enkelt värvar nya medlemmar, kollar din Visionsmail och hittar kontaktuppgifterna till förtroendevalda i din avdelning eller klubb.

Ladda ner Vision-appen

Gör skillnad på din arbetsplats!

Vill du förbättra något på din arbetsplats? Då är Engagemangskiosken för dig. Ordna en fika eller ett möte  allt finns i färdiga koncept att ladda ner!

Engagemangskiosken

På gång

jun 24
Styrelsemöte sektion Nordost
Sista anmälningsdag
24 jun 2021 23:59
Plats
aug 17
Skyddsombudsutbildning för chefer
Sista anmälningsdag
01 aug 2021 23:59
Plats
aug 24
Ombudsutbildning Vision Region Uppsala
Sista anmälningsdag
02 jul 2021 23:59
Plats
aug 25
Utbildning för valutskott
Sista anmälningsdag
18 jun 2021 23:59
Plats
Hotell Eggers, Göteborg
sep 01
Digital ombuds- och skyddsombudsträff
Sista anmälningsdag
27 aug 2021 23:59
Plats

Visa fler

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum