×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Att vara förtroendevald ♥

Som förtroendevald bidrar du till ett bättre arbetsliv för Visions medlemmar. Och det finns många sätt att engagera sig på. Ordna en medlemsträff, jobba för friskvårdsbidrag på din arbetsplats eller öka kunskapen om jämställdhet och mångfald. Här kan du läsa mer om ditt uppdrag.

Ditt uppdrag

Värva kollegor - få presentkort

Just nu lönar det sig lite extra att värva kollegor till Vision. Till och med den 6 oktober 2019 får du en presentcheck värd 200 kronor för varje ny medlem du värvar! Din kollega får en likadan check och dessutom tre månader utan medlemsavgift – ett erbjudande till nya medlemmar.

Förhandling, avtal och lön

Lönestatistik, tips och verktyg för löneöversyn, våra avtal och föhandlingsstöd.

Beställ och ladda ner

Blanketter, trycksaker och profilprodukter som du kan behöva i ditt uppdrag. 

Appen som förenklar ditt uppdrag

Appen där du enkelt värvar nya medlemmar, kollar din Visionsmail och hittar kontaktuppgifterna till förtroendevalda i din avdelning eller klubb.

Ladda ner Vision-appen

Utbildningar och e-utbildningar

Vision erbjuder ett stort utbud av fackliga utbildningar för förtroendevalda. Vilken utbildning passar dig?

Mål och hjärtefrågor

Fem hjärtefrågor ligger till grund för Visions arbete. Med utgångspunkt från dem jobbar vi för att göra arbetslivet bättre för Visions medlemmar. 

Gå med i Facebookgruppen!

Gå med i gruppen 'Förtroendevald i Vision' på Facebook! Dela med dig av dina erfarenheter, ställ frågor och diskutera med andra förtroendevalda. 

Gör skillnad på din arbetsplats!

Vill du förbättra något på din arbetsplats? Då är Engagemangskiosken för dig. Ordna en fika eller ett möte  allt finns i färdiga koncept att ladda ner!

Engagemangskiosken

På gång

sep 25
Tematräff för framtidens arbetsliv
Sista anmälningsdag
23 sep 2019 23:59
Plats
okt 01
Skyddsombudsträff
Sista anmälningsdag
27 sep 2019 23:59
Plats
okt 03
En styrelse som gör skillnad
Sista anmälningsdag
26 sep 2019 23:59
Plats
Burgårdens konferens , Göteborg
okt 03
Ombud- & Skyddsombudsträff Uppsalaavdeln
Sista anmälningsdag
02 okt 2019 23:59
Plats
okt 03
Vit Svart eller Brun
Sista anmälningsdag
24 sep 2019 23:59
Plats
Burgårdens konferens , Göteborg
okt 03
Styrelsemöte sektion Nordost
Sista anmälningsdag
23 sep 2019 23:59
Plats

Visa fler

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb