×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Att vara förtroendevald ♥

Som förtroendevald bidrar du till ett bättre arbetsliv för Visions medlemmar. Och det finns många sätt att engagera sig på. Ordna en medlemsträff, jobba för friskvårdsbidrag på din arbetsplats eller öka kunskapen om jämställdhet och mångfald. Här kan du läsa mer om ditt uppdrag.

Ditt uppdrag

Finns ni på kartan?

Nu vill vi visa upp allt fantastiskt arbete som ni förtroendevalda gör runt om i Sverige! Därför satsar vi på en kampanj där vi lyfter kärnan i vårt fackliga arbete - dig som förtroendevald och den skillnad du gör. Passa på att lägga in just era fackliga framgångar på vår handlingskraftskarta! 

Utbildningar och e-utbildningar

Vision erbjuder ett stort utbud av fackliga utbildningar för förtroendevalda. Vilken utbildning passar dig?

Gå med i Facebookgruppen!

Gå med i gruppen 'Förtroendevald i Vision' på Facebook! Dela med dig av dina erfarenheter, ställ frågor och diskutera med andra förtroendevalda. 

Värva kollega och få presentkort!

Idag börjar en ny värvakampanj! Den pågår fram till 4 oktober och ger dig en presentcheck värd 200 kronor för varje ny medlem du värvar. Den du värvar får en likadan check.

Ny profilbutik

Vision har bytt leverantör av profilprodukter och därmed får vi också en ny profilbutik. Den nya butiken finns tillgänglig 24 september och fram till dess finns en tillfällig profilbutik du når via vision.se/profilbutik 

Gör din egen affisch!

Bli en del av rådgivningskampanjen!
Nu kan du som förtroendevald ta en bild av dig själv, välja ett budskap och fixa dina egen kampanjaffischer med hjälp av Affischgeneratorn! Dela affischen i sociala medier eller sätt upp den på din arbetsplats.

Appen som förenklar ditt uppdrag

Appen där du enkelt värvar nya medlemmar, kollar din Visionsmail och hittar kontaktuppgifterna till förtroendevalda i din avdelning eller klubb.

Ladda ner Vision-appen

Gör skillnad på din arbetsplats!

Vill du förbättra något på din arbetsplats? Då är Engagemangskiosken för dig. Ordna en fika eller ett möte  allt finns i färdiga koncept att ladda ner!

Engagemangskiosken

På gång

okt 01
Styrelsemöte sektion Nordost
Sista anmälningsdag
29 sep 2020 23:59
Plats
okt 06
Webbseminarium - Aktuellt i Vision
Sista anmälningsdag
02 okt 2020 23:59
Plats
okt 06
Tematräff Framtidens arbetsliv 2020, Digitalt
Sista anmälningsdag
29 sep 2020 08:00
Plats
okt 07
Tematräff coronapandemin 2020, Digitalt
Sista anmälningsdag
30 sep 2020 08:00
Plats
okt 08
Digital Verksamhetsplaneringsdag 2020
Sista anmälningsdag
05 okt 2020 08:00
Plats

Visa fler

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb