×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Boka datum för årets fördjupningsdag i arbetsrätt

Är du förhandlare? Boka in årets fördjupningsdag i arbetsrätt i kalendern. Inbjudan kommer i september.

Varje år hålls Vision och arbetsrätten, fördjupning. Det är en vidareutbildning för dig som har fullmakt/är godkänd förhandlare nivå 2. Utbildningen ger fördjupade kunskaper för att kunna ta ansvar för och agera med en fullmakt nivå 2, och aktivt arbeta inom det fackliga uppdraget på arbetsplatsen och i Vision. Innehållet i Vision och arbetsrätten, fördjupning, skiftar från år till år. Aktuella arbetsrättsliga frågor varvas med dialog och erfarenhetsutbyte med andra förtroendevalda, centrala och regionala ombudsmän.

  • 4 november Region Sydost, (Centret kommer att bjuda in till en egen dag 2 den 5:e november)
  • 4 november Region Stockholm (Centret kommer att bjuda in till en egen dag 2 den 5 november)
  • 18 november Region Västerås
  • 19 november Region Väst
  • 24 november Region Mitt
  • 25 november Region Norr (centret kommer att bjuda in till en egen dag 2 den 26 november)
  • 26 november Region Syd

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum