Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Ansökan till Ledarskap, organisering och handling

Ansökan för 2023 års omgång av programmet är nu öppen. Du är välkommen med din intresseanmälan senast 4 november 2022.

Efter den 4 november gör vi en första bedömning. Därefter har du möjlighet att få stöd med att utveckla din ansökan. Den slutliga ansökan ska vara Harvard Kennedy School tillhanda senast 7 december 2022.

Skicka din intresseanmälan

För att kunna behandla din intresseanmälan behöver vi följande uppgifter:

  • ditt namn
  • dina kontaktuppgifter
  • din Vision-avdelning eller klubb
  • om du har facklig tid eller möjlighet att avsätta tid våren 2023
  • en övergripande beskrivning av din idé för engagemang. Beskriv kort hur din idé bidrar till någon av Visions hjärtefrågor, mål eller organisering. Berätta gärna hur det kan bidra till Visions utveckling och gynna våra medlemmar.

Skicka din intresseanmälan till utbildning@vision.se.

Vi kommer att återkoppla löpande allt eftersom anmälningar kommer in.

Genom att skicka in din intresseanmälan samtycker du till att Vision sparar ovanstående uppgifter för att kunna administrera ansökningsprocessen. Uppgifterna sparas i max 12 månader, därefter raderas de.

Så hanterar vi personuppgifter.

Frågor?

Har du frågor om utbildningen eller anmälningsförfarandet är du välkommen att kontakta Marie-Louise Mattsson på marie-louise.mattsson@vision.se.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar