Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Regler kring TCO:s Fackliga akademi

Vision har särskilda regler kring kostnader för och anmälningar till TCO-arrangerade utbildningar och kurser.

  • Anmälan fylls i av dig som ska delta på kursen.
  • Anmälan ska godkännas av din avdelning eller klubb i Vision.
  • Under rubriken "Ange vem som står för vilka kostnader" är det viktigt att uppgifterna blir korrekt ifyllda. Det måste framgå vem som står för kostnaderna – och en fakturaadress. Denna uppgift måste finnas med när anmälan skickas vidare till ditt regionala center. Ska arbetsgivaren till exempel stå för kursavgift, ska det framgå. Om din klubb/avdelning ska stå för till exempel förlorad arbetsförtjänst eller resor ska fakturaadress till din avdelning/ klubb framgå.
  • Avdelningen/klubben skickar anmälan till Visions regionala center. Anmälningarna ska vara hos respektive center senast 2 veckor före sista anmälningsdatum.
  • Centret prioriterar din anmälan om fler anmält sig till samma kurs, och skickar den vidare till TCO:s Fackliga Akademi.
  • Centret registrerar anmälan i Carma.
  • Du får välkomstbrev inför kursen, alternativt besked om reservplats, från TCO:s Fackliga Akademi.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar