Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Inför webbseminarium om arbetsmiljö 

För att få ut så mycket som möjligt av webbseminariet vill vi att du lägger minst 40 minuter på att genomföra följande uppgifter.  Du kan också mejla in önskemål i förväg om vad du vill att Björn ska ta upp till marie-louise.mattsson@vision.se senast 3 dagar före webbseminariet. 

  1. Inför webbseminariet vill vi att du tittar på två filmer (ca 20 min). 

Förebygg stress i arbetslivet– så går det till   

Verktyg mot stress i arbetslivet  

  1. Vi vill att du orienterar dig i Suntarbetslivs stöd gällande pandemin.

- Läs i första hand om Hybridkontor med flera vinster

- Ett annat tips är att läsa om Arbetsmiljöarbete i tider av corona (ca 15 minuter)  

  1. Reflektera över det du sett och läst innan. Skriv gärna ner dina frågor och reflektioner.

- I filmen ”Förebygg stress i arbetslivet - Så går det till” pratar Carola om krav-kontroll-stöd-modellen. Använd den för att fundera över din egen arbetsplats. Hur ser det ut hos er? 

- Vilka utmaningar ser du i din roll som ordförande i samband med pandemin? (medlemmarnas arbetsmiljö, distansarbete o.s.v.) 

Kontakta Vision

Till Vision Direkt kan du höra av dig och få personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation – lön, kompetensutveckling, arbetsmiljö, varsel, rättigheter och karriär.

Kontakta Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar