×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Föruppgifter - göra innan första utbildningstillfället

Föruppgifterna bidrar till att du och gruppen får ut mer av utbildningen och diskussionerna. Föruppgifterna tar en dryg timme. 

Föruppgift:  

  1. E-utbildning Att tala och samtala, ca 30-40 min 

Gå till Visions Att tala och samtala – din guide till bättre kommunikation.  Under träffen kommer du att få öva coachande samtal så det är bra att ladda ner pdf Coachande frågor och Samtalscirkeln. Du känner igen delar av innehållet från ditt utbildningsmaterial så det blir viss repetition i nytt format.  

  1. Reflektera över ditt uppdrag och skriv ner: 
  • En utmaning jag upplever 
  • En sak som fungerar bra 
  • En fråga jag har 

Kika gärna igenom ditt utbildningsmaterial på hemsidan där du bland annat hittar överenskommelsen och andra tips. 

  1. Lyssna på podden Fackligt ledarskap (ca 30 min). Den har även årets deltagare lyssnat på och samtalat om.  
  • Vad tänker du om tipsen som Cecila och Dalia lyfter?  
  • Saknar du något? 

Kontakta Vision

Till Vision Direkt kan du höra av dig och få personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation – lön, kompetensutveckling, arbetsmiljö, varsel, rättigheter och karriär.

Kontakta Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum