×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Resor

Vision är en Fair Union och vi strävar hela tiden efter att minska vår klimat- och miljöpåverkan. De resor vi gör ska därför ha minsta möjliga klimatpåverkan. Vi ser helst att du åker kollektivt med hänvisning till Visions resepolicy (för att kunna se policyn behöver du vara inloggad på vision.se).

Boka resa
Du bokar din resa genom Tranås Resebyrå som du når på 0140-37 50 30. Vision står för dina resekostnader. Uppge konto 69400, kostnadsställe 141 och referens ELAN vid bokningen.

Tänk på att boka din resa i god tid! Tänk dock på att SJ släpper sina lägsta priser först tre månader innan avresa, innan dess gäller ordinarie pris.

Om resebyrån inte kan hitta en tågresa som gör att du kommer fram i tid på kursdagen finns det möjlighet att ordna boende kvällen innan. Kontakta utbildningssamordnaren om detta är aktuellt för dig så får du hjälp att boka hotell. Vänta till hotellbokningen är bekräftad innan du bokar din tågresa.

Anslutningsbuss
Vi erbjuder en gemensam busstransport mellan Cityterminalen och konferensanläggningen i samband med varje träff. Bussen avgår från Cityterminalen dag 1 kl. 10.00 och tillbaka från konferensanläggningen dag 2 kl. 16.15. Vänligen meddela oss om du inte önskar åka med bussen. En bussvärd utses till varje resa som hjälper till att samla in gruppen.

Kontakta Vision

Till Vision Direkt kan du höra av dig och få personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation – lön, kompetensutveckling, arbetsmiljö, varsel, rättigheter och karriär.

Kontakta Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum