Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Digitala verktyg

Adobe Connect -Så kommer du igång

För träffarna som genomförs på distans så används plattformen adobe connect.

 Länk till rummet: http://vision.adobeconnect.com/ledareivision/
(Välj knappen Guest. Skriv in ditt namn och klicka på knappen Enter room.)

Här kan du läsa mer om hur du laddar ner Adobe Connects applikation och vilken teknisk utrustning du behöver i Adobe Connect.

Facebook

Under utbildningen kommer vi att använda en sluten Facebookgrupp så det är bra om du har ett konto. Du söker på gruppens namn eller använder länken nedan och begär medlemskap. Du kan skapa ett hemligt konto och delta i gruppen utan att vara aktiv på Facebook i övrigt.

Namn: Ledare i Vision 2020
Länk: https://www.facebook.com/groups/178090356627808/

Vision play

Vision har en playkanal http://play.vision.se där vi samlar alla filmer vi själva skapar under olika teman. Här hittar du många intressanta filmer om vår organisation, våra hjärtefrågor och annat vi vill lyfta. Vi har en dold sida för filmer som bara rör Ledare i Vision där vi också samlar inspelade webbseminarier om du vill titta på dessa igen. Här kommer en välkomstfilm ligga ca 3 veckor före utbildningens start.

Länken till vår kanal: http://play.vision.se/ledare-i-vision/.

Vi ser gärna att du tar med en dator eller iPad till utbildningstillfällena, men har du ingen tillgänglig dator så kan du vid behov dela med någon annan. Du kan också använda mobilen.

 

Kontakta Vision

Till Vision Direkt kan du höra av dig och få personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation – lön, kompetensutveckling, arbetsmiljö, varsel, rättigheter och karriär.

Kontakta Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Vårt frågeforum