×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Syfte och mål

Syftet med utbildningen är att Vision ska ha fackliga lokala ledare som är och står trygga i Visions värderingar och målsättningar. Vi söker den som vill vara med och forma Vision i framtiden. Deltagaren vill satsa tid och engagemang och är en stolt ambassadör för Vision. Deltagaren står för Visions värdegrund och vill vara en lokal facklig ledare som engagerar sig i frågor som är viktiga för sig och andra på din arbetsplats. Du vill inspirera och låta andra växa, och tillsammans med andra bidra till ett hållbart arbetsliv. Framförallt vill du få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv

· Visions framtida fackliga ledare

· Stolta yrkesambassadörer på arbetsplatsen

· Öka kunskapen om Vision

 

Mål

För deltagarna med Ledare i Vision är att

· kunna, våga och vilja driva Visions frågor

· påbörja din ledarskapsutveckling för att bli en facklig ledare

· ha koll på Visions yrkesverksamhet och potential att växa

· få personlig utveckling med en individuell utvecklingsplan

· en egen mentor och ett nätverk med värdefulla kontakter

Kontakta Vision

Till Vision Direkt kan du höra av dig och få personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation – lön, kompetensutveckling, arbetsmiljö, varsel, rättigheter och karriär.

Kontakta Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum