×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Träff 4

Första utbildningsdagen börjar 9.30 med tekniktest, utbildningen startar 10.00 och avslutas 16.00, samma tider för dag 2.

Utöver det finns det avsatt tid för eget arbete, se uppgifter i respektive flik.

Utbildningen kommer att hållas i Adobe Connect.
Länk till rummet: http://vision.adobeconnect.com/ledareivision/

(Välj knappen Guest. Skriv in ditt förnamn och klicka på knappen Enter room.)

 

Eget arbete till dag 2

  1. Hisspitch – varför gå med i Vision? Tänk att du på en minut ska övertyga någon om att bli medlem. Vilka är då dina tre bästa argumenten? Vad skulle du säga?

  2. Självledarskap. Titta på filmen Förtroendevalda om hållbart självledarskap och reflektera över dina strategier för att jobba hållbart.

  3. Du har tidigare gjort övningen Balans i vardagen. Titta gärna på underlaget igen och reflektera över hur du jobbar med din balans.

  4. I mejlen kommer du få en kurskamrats uppsats Min fackliga ledarskapsutveckling, läs den och fundera på vad du vill veta mer om och var beredd på att ge återkoppling och ställa frågor nästa dag. Du kan också förbereda din egen presentation om du önskar.

 

Kontakta Vision

Till Vision Direkt kan du höra av dig och få personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation – lön, kompetensutveckling, arbetsmiljö, varsel, rättigheter och karriär.

Kontakta Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum