Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Mellan träff 3 och 4

  1. Skriftlig redovisning av Min fackliga ledarskapsutveckling skickas in 1 oktober till marie-louise.mattsson@vision.se. Se riktlinjer i Halvtidsbrev.

  2. Inför träffen kommer ni att få läsa varandras texter utifrån basgrupper. Det fördjupar samtalen ni har med varandra om hur er tid under Ledare varit och er utveckling framåt. Du får de andras berättelser minst en vecka före träffen så avsätt tid till läsning.

  3. Gå till e-utbildningen Att tala och samtala och slutför de delar du inte gjort än med fokus på avsnittet Att tala inför publik. Du har nytta av det när du förbereder dig för din egen presentation av Min fackliga ledarskapsutveckling. Förbered en muntlig presentation på ca 5 minuter.

  4. Inför webbseminarium 28 september med KFU (kommunikation och facklig utveckling) har du en föruppgift och en efteruppgift. Föruppgiften hittar du under rubriken Inför webbseminarium. Här hittar du underlaget från webbseminariet. Din hemuppgift finns på sista sidan och uppgiften tar upp till 30 minuter att förbereda.
    Underlag och hemuppgift webbseminarium

Kontakta Vision

Till Vision Direkt kan du höra av dig och få personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation – lön, kompetensutveckling, arbetsmiljö, varsel, rättigheter och karriär.

Kontakta Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Vårt frågeforum