Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Ledare i Vision - här börjar din lärresa

Vision fyller 10 år!

Det ska vi fira!

Läs mer www.vision.se/10ar

Välkommen till Ledare i Vision. Här hittar du all information om din utbildning och vad du ska göra steg för steg.

Vi hoppas att utbildningen leder till ett engagemang i Vision för att driva det lokala fackliga arbetet och aktivt göra skillnad för både medlemmar och förtroendevalda. Genom att lära känna dig själv och andra och bli trygg i Visions värderingar och viktiga frågor får du bra redskap i ditt fackliga ledarskap.

Lycka till!

Tryck på pilarna för respektive rubrik för att ta del av mer information. 

Förväntningar

Vi förväntar oss att du tar aktiv del av utbildningens alla moment. Skulle du bli sjuk behöver du göra kompletteringsuppgifter. Efter att du genomgått hela utbildningen får du ett intyg.

Om utbildningen inte skulle motsvara dina förväntningar eller om något inte fungerar bra, önskar vi att du i god tid berättar det för oss.

Genom utbildningen ges du möjlighet att bygga upp ett gott nätverk lokalt, till ditt regionala center samt med deltagarna i gruppen. Det stödet är värdefullt i din fortsatta utveckling som facklig ledare i Vision.

Vi hoppas att utbildningen leder till ett engagemang i Vision för att driva det lokala fackliga arbetet och aktivt göra skillnad på det sätt som passar dig.

Träffar

Vi träffas vid följande sju tillfällen:

Datum

Plats

17-18 mars

Distans, http://vision.adobeconnect.com/ledareivision/

18-19 maj

Distans, http://vision.adobeconnect.com/ledareivision/

1 juni, webbseminarium 1, 12.30-14.00

http://vision.adobeconnect.com/ledareivision/

1-2 september

Distans, http://vision.adobeconnect.com/ledareivision/

28 september, webbseminarium 2, 09.00-10.30

http://vision.adobeconnect.com/ledareivision/

13-14 oktober

Skepparholmen spa och konferenshotell, Nacka (Stockholm)

Din lärresa - egna uppgifter och utbildningstillfällen

Utbildningen består av flera olika moment som du kan läsa mer om nedan. Momenten bygger på varandra så det är viktigt att du gör alla delar för att kunna tillgodogöra dig utbildningen.

Senast två veckor före varje kurstillfälle publiceras en föruppgift här.

Till sista träffen ska du lämna in en skriftlig uppgift som heter ”Min fackliga ledarskapsutveckling” och handlar om dina erfarenheter under utbildningen. Du utgår ifrån frågeställningar som du får efter halva utbildningstiden, halvtidsbrev.

För att ha ett bra underlag till din skrivuppgift så ägnar vi varje träff tid åt reflektion och du skriver ner dina tankar i en egen skrivbok som du får av oss.

Om utbildningen

Praktisk information 

Lycka till!

 

Kontakta Vision

Till Vision Direkt kan du höra av dig och få personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation – lön, kompetensutveckling, arbetsmiljö, varsel, rättigheter och karriär.

Kontakta Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Vårt frågeforum