Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Egna uppgifter - göra mellan första och andra utbildningsdagen

Uppgifterna till dag 2 handlar på olika sätt om ledarskap och Visions utveckling. Du har 90 minuter avsatt i programmet dag 1 och dag 2 för uppgifterna nedan. Det kommer att ge dig och gruppen ökad möjlighet att dela erfarenheter och fördjupa kunskap tillsammans när ni ses i klassrummet.

1) Lyssna på Visions utbildningspodd Fackligt ledarskap och skriv ner dina reflektioner till frågorna nedan.

  • Vad tänker du om poddens innehåll? Vad var bra, mindre bra eller vad saknade du?
  • Vad tänker du om Cecilias och Dalias tips på slutet?
  • Vilket tips tyckte du bäst om?
  • Vad skulle du själv ge för tips?

 

2) Vision tror på ett coachande ledarskap. Gå till Visions Att tala och samtala – din guide till bättre kommunikation

  • Vi vill att du genomför inledning, avsnitt vad är kommunikation och avsnitt Att leda coachande samtal. Du behöver logga in för att genomföra delarna som tar ca 20 minuter.

 

3) Skriv ner de fem viktigaste egenskaperna du anser att en facklig ledare behöver och varför du tycker det.

Kontakta Vision

Till Vision Direkt kan du höra av dig och få personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation – lön, kompetensutveckling, arbetsmiljö, varsel, rättigheter och karriär.

Kontakta Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar