×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Efteruppgift 3

Denna veckas efteruppgift kommer direkt från RFSL som välkomnar dig till deras webbutbildning. Vi hoppas att utbildningen bidrar till ökad kunskap och den är en obligatorisk del av En arbetsplats för alla – fördjupning. Vision betalar licensen för dig under två månader så att du har möjlighet att genomföra utbildningen och återkomma till den vid fler tillfällen. E-utbildningen tar två timmar att genomföra och är uppdelad i fyra moduler. Vi vill att du har genomfört utbildningen innan webbseminariet. Skriv gärna ner dina reflektioner efter utbildningen så att vi kan utbyta erfarenheter gemensamt.

Inbjudan till utbildningen kommer till den adress du har registrerad i Carma på Mina sidor. Om du inte hittar mejlet så tipsar vi om att först kolla i skräpkorgen och sedan kontakta oss om du inte hittar informationen.

Vi vill också tipsa om TCOs utbildning Hur du motverkar sexuella trakasserier. 

Nästa vecka kommer det sista inspirationsmejlet i utbildningen som kommer att handla om bemötande. Till dess, lycka till med ditt viktiga uppdrag och tack för att du engagerar dig för en arbetsplats för alla.

Lycka till!

Kontakta Vision

Till Vision Direkt kan du höra av dig och få personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation – lön, kompetensutveckling, arbetsmiljö, varsel, rättigheter och karriär.

Kontakta Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum