Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sök bland kurser och aktiviteter

Chefsseminarium - Leda i förändring

Kursen går: 2022-02-21
Ort:  Digitalt
Sista anmälningsdatum: 14 februari 2022

Kursen startar: 2022-02-21 kl: 09:00
Kursen slutar: 2022-02-21 kl: 11:30
Kontaktperson: Susanne Kroon
Kontakt: susanne.kroon@vision.se

Som ledare idag leder och fördelar vi inte bara arbete, vi gör det i tider av konstant förändring. Vi leder våra organisationer medan vi digitaliserar, expanderar, omorganiseras och avvecklar. Ny teknik driver innovation och förändrar såväl affären som kulturen, i en takt som aldrig förr. Förändringsbenägenhet har blivit en konkurrensfördel. Så hur gör man då? Det här seminariet är för dig som leder i förändring och vill inspireras genom verkliga exempel och nya perspektiv. Seminariet innehåller bland annat grundläggande förståelse för människan och ledaren i förändring och tips på hur man driver ett framgångsrikt förändringsarbete. Seminariet inleds med en inspirerande föreläsning följt av reflektion & diskussion samt praktisk förändringsövning i mindre grupper. Föreläsare: Karin Evans Ur innehållet: • Vad är en förändring? • Människan och förändring • Ledarskap i förändring • Systematiskt förändringsarbete • Att lyckas med förändring Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Aktiviteten är till för chefsmedlemmar inom Vision. I samband med bekräftelsen på ditt deltagande kommer du att få instruktioner för uppkopplingen samt en liten uppgift att göra innan seminariet. Bjud gärna med en chefskollega som ännu inte är med i Vision. För att anmäla kollegan till seminariet, mailar du personens namn och kontaktuppgifter till kurs.malmo@vision.se

Information och anmälan

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar