Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sök bland kurser och aktiviteter

Medlemsaktivitet: Oceanbus sightseeing

Kursen går: 2022-08-30
Ort:  Göteborg
Anmälningstiden har gått ut

Kursen startar: 2022-08-30 kl: 17:00
Kursen slutar: 2022-08-30 kl: 19:00
Kontaktperson: Elin Pellegrino
Kontakt: visiongoteborg@fv.vision.se

Du som är medlem i Vision Göteborg är välkommen på en rundtur med Oceanbus i din egna stad. Det är en amfibiebus som kör hälften av rundturen på land och hälften på vatten. Du kan läsa om Oceanbus på https://oceanbus.se/fragor-svar/ Din anmälan är bindande. Vi kommer ta ut en anmälningsavgift på 50 kronor till alla som får bekräftad plats. Du får information om hur du betalar avgiften i samband med bekräftelse som skickas ut till din angivna mejladress. Om du får förhinder och anmäler det i god tid kan du få din anmälningsavgift tillbaka. Vision bjuder på fika i anslutning till rundturen. Samling utanför Stora Teatern kl 17:00 och bussen avgår 17:30. Vi räknar med att vara tillbaka cirka 18:30 vid Stora Teatern igen.

Visions e-utbildningar

Här kan du se Visions utbud av e-utbildningar. Vissa e-utbildningar kräver att du är inloggad på Mina Sidor.

E-utbildningar

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar