Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sök bland kurser och aktiviteter

Intresseanmälan - vill du ingå i opinionsnätverk i område Stockholm?

Kursen går: 2022-06-28--2022-09-02
Ort:  STOCKHOLM
Sista anmälningsdatum: 2 september 2022

Kursen startar: 2022-06-28 kl: 12:00
Kursen slutar: 2022-09-02 kl: 23:30
Kontaktperson: Tina Finnäs
Kontakt: tina.finnas@vision.se

Intresseanmälan - vill du ingå i opinionsnätverk i område Stockholm? Är du intresserad av att bli mer kommunikativ och skapa opinion om Visions frågor lokalt och regionalt? Vill du veta mer om hur du kan använda sociala medier för att nå framgång i frågor som är viktiga för våra medlemmar? Har du förslag och önskemål på stödinsatser från oss? Då ska du vara med i opinionsnätverket! Nätverket är för dig som är aktiv i en styrelse i någon av Visions avdelningar och klubbar i område Stockholm. Första träffen anordnar vi i höst och därefter träffas vi regelbundet både digitalt och fysiskt. Under träffarna kommer du få information om vad som är aktuellt i Visions påverkansarbete samt vilket stöd du kan få av oss i ditt uppdrag. Du kommer även få coachning i hur du kan bilda opinion och skapa synlighet genom insändare eller debattartiklar. Vi vill också höra vilka förslag och önskemål du har på stödinsatser från oss. Vidare utbyter vi erfarenheter, tipsar och peppar varandra samt lyfter exempel på lyckade opinionsbildningsinsatser. Efter att du anmält ditt intresse för att ingå i nätverket med sista anmälningsdag den 2 september kommer du få mer detaljerad information om tid, plats och programinnehåll. Med varma fackliga hälsningar Visions center i Stockholm

Information och anmälan

Visions e-utbildningar

Här kan du se Visions utbud av e-utbildningar. Vissa e-utbildningar kräver att du är inloggad på Mina Sidor.

E-utbildningar

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar