Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sök bland kurser och aktiviteter

Löneprocessen för dig i område Väst, Syd och Sydost

Kursen går: 2022-12-06--2022-12-07
Ort:  Distansutbildning
Anmälningstiden har gått ut

Kursen startar: 2022-12-06 kl: 09:30
Kursen slutar: 2022-12-07 kl: 16:00
Kontaktperson: Ted Karlström
Kontakt: ted.karlstrom@vision.se

OM UTBILDNINGEN Utbildningen ger dig förutsättningar för att arbeta målinriktat med hela processen för löneöversyn, lönebildning och lönesättning. Du får kunskap om hur löneöversynen genomförs enligt Visions riktlinjer och lönepolitik. Efter utbildningen skall du ha koll på, och kan dela med dig av hur man synliggör löneprocessen och tar tillvara medlemmarnas inlyftande genom träffar och aktiviteter. MÅLGRUPP Målgruppen är förtroendevalda inom samtliga avtalsområden med ansvar för löneprocessen i avdelningar och klubbar. Du skall ha eller gå in i uppdraget som förhandlingsdelegerad/löneförhandlare. OMFATTNING Utbildningen omfattar två utbildningsdagar. FÖRBEREDELSER Innan utbildningstillfället kommer du få förberedelseuppgifter som tar några timmar att genomföra. Mer information ges i bekräftelsen. Förutom dessa uppgifter ska du också ha genomfört följande e-utbildningar före kursstart för att på bästa sätt kunna tillgodogöra dig utbildningen: - Påverka ditt arbetsliv (ca 60 min) - Utbildning för Vision-ombud (ca 60 min) - Rekryteringsguiden (ca 45 min) - En arbetsplats för alla (ca 20 min) Du hittar alla e-utbildningar på Visions hemsida: https://vision.se/e-utbildningfv BEHÖRIGHET OCH URVAL För att vara behörig ska du utgöra målgruppen. Om vi har fler behöriga sökande än det finns tillgängliga utbildningsplatser görs ett urval baserat på kompetensbehovet i aktuellt område. Behörighetprövningen och urvalsförfarandet sköts av Visions center. KOSTNADER OCH LEDIGHET Din arbetsgivare förväntas stå för förlorad arbetsförtjänst enligt förtroendemannalagen § 7. Behöver du stöd i samtalet med din arbetsgivare gällande din ledighet är du välkommen att kontakta ditt center.

Visions e-utbildningar

Här kan du se Visions utbud av e-utbildningar.

E-utbildningar

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar