Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sök bland kurser och aktiviteter

Chefens vardag

Kursen går: 2022-10-25--2022-10-26
Ort:  Göteborg
Sista anmälningsdatum: 24 augusti 2022

Kursen startar: 2022-10-25 kl: 09:30
Kursen slutar: 2022-10-26 kl: 16:00
Plats: Scandic Crown, Göteborg
Kontaktperson: Andrea Swerin
Kontakt: andrea.swerin@vision.se

OM UTBILDNINGEN Få kunskap om dina villkor som chef och som anställd - och bredda ditt nätverk. Gå vår utbildning "Chefens vardag" och bli en bättre ledare. Lär dig mer om ditt ansvar och om betydelsen av rätt förutsättningar för att vara en bra chef. Under utbildningen fördjupar vi oss i löneprocessen, chefens anställningsvillkor, inflytande och ansvar, Visions arbete med ledarskapsfrågor och friskfaktorer på jobbet. MÅLGRUPP Utbildningen vänder sig till medlemmar inom Vision som har en chefsbefattning. OMFATTNING Utbildningen omfattar två utbildningsdagar. FÖRBEREDELSER Som en del i utbildningsupplägget ska du innan kursstart ha genomfört följande e-utbildning för att på bästa sätt kunna tillgodogöra dig utbildningen: - En arbetsplats för alla (ca 20 min) Du hittar e-utbildningen på Visions hemsida: https://vision.se/e-utbildningfv Läs också igenom ditt anställningsavtal eller ditt anställningsbevis och ha det tillgängligt under utbildningen. BEHÖRIGHET OCH URVAL För att vara behörig ska du utgöra målgruppen. Platserna till utbildningen tilldelas genom först till kvarnprincipen förutsatt att du har en chefsbefattning. Är du inte chef kommer du inte tilldelas en plats. KOSTNADER OCH LEDIGHET Utbildningen är kostnadsfri för dig som är medlem i Vision. Boende, mat och resor står Vision för. Vision står dock inte för förlorad arbetsinkomst under utbildningen då det inte är en utbildning som kräver ett fackligt uppdrag.

Information och anmälan

Visions e-utbildningar

Här kan du se Visions utbud av e-utbildningar. Vissa e-utbildningar kräver att du är inloggad på Mina Sidor.

E-utbildningar

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar