Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sök bland kurser och aktiviteter

Chefsseminarium - Att leda sig själv och andra

Kursen går: 2022-09-26
Ort:  Digitalt
Sista anmälningsdatum: 16 september 2022

Kursen startar: 2022-09-26 kl: 09:00
Kursen slutar: 2022-09-26 kl: 11:30
Kontaktperson: Susanne Kroon
Kontakt: susanne.kroon@vision.se

Vi behöver bjuda in mer kreativitet, handlingskraft och nyfikenhet som kan ge rum åt fler innovativa idéer. Här finns en ny väg att gå bara vi vågar. För att få tillgång till hela vår potential och förmåga som ledare behöver vi känna att vi är trygga i att vara oss själva och att vi kan vara öppna i våra arbetsrelationer. För att uppnå detta behöver vi förstå, hantera och utveckla vårt mod inom både uppgift och relation. Uppgiftsmod kan vara: - Att våga prova nya metoder - Att våga göra utan att fråga - Att våga fatta beslut på vaga grunder - Att våga ta sig an nya arbetsuppgifter - Att våga ta ansvar Relationsmod kan vara: - Att våga stå upp för sig själv och andra - Att våga ställa krav - Att våga visa osäkerhet och rädsla - Att våga göra fel och stå för det - Att våga ge och söka För att hitta balans mellan uppgiftsmod och relationsmod behöver du som ledare utveckla din förmåga att ta ansvar för att leda dig själv och andra. Under detta seminarium får du förutom en inspirerande och lärorik föreläsning möjlighet att i gruppövningar reflektera över och utveckla ditt relationsmod. Föreläsare: Torbjörn Hellmouth Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Aktiviteten är till för chefsmedlemmar inom Vision. I samband med bekräftelsen på ditt deltagande kommer du att få en liten uppgift att göra innan seminariet. Bjud gärna med en chefskollega som ännu inte är med i Vision. För att anmäla kollegan till seminariet, mailar du personens namn och kontaktuppgifter till kurs.malmo@vision.se Varmt välkommen!

Information och anmälan

Visions e-utbildningar

Här kan du se Visions utbud av e-utbildningar. Vissa e-utbildningar kräver att du är inloggad på Mina Sidor.

E-utbildningar

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar