Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sök bland kurser och aktiviteter

Utbildning för ordförande för dig i område Syd, Väst och Sydost träff 1 av 3

Kursen går: 2022-09-07--2022-09-08
Ort:  Hässleholm
Anmälningstiden har gått ut

Kursen startar: 2022-09-07 kl: 09:30
Kursen slutar: 2022-09-08 kl: 16:00
Plats: Hotell Statt Hässleholm, Hässleholm
Kontaktperson: Ted Karlström
Kontakt: ted.karlstrom@vision.se

OM UTBILDNINGEN Det är en ledarskapsutbildning där du får kunskaper och förutsättningar för att leda den lokala fackliga verksamheten. Du får verktyg och inspiration för hur du tillsammans med din styrelse gör skillnad för era medlemmar och bidrar till att Vision fortsätter växa som förbund. MÅLGRUPP Utbildningen vänder sig mot dig som ny ordförande i en avdelning, sektion eller klubb med ett till två års erfarenhet. OMFATTNING Utbildningen omfattar sex dagar och inkluderar tre träffar samt en och en halv dag för eget arbete och webbseminarier. Vi uppmuntrar till nätverkande under utbildningen. Vi förutsätter att du som anmäler dig till utbildningen deltar och är aktiv i utbildningens alla delmoment. Utbildningen bygger till stor del på erfarenhetsutbyte och dialog, därför är det viktigt både för dig och gruppen att du kan delta hela utbildningen. FÖRBEREDELSER Innan första utbildningstillfället kommer du få föruppgifter som tar 1-2 timmar att genomföra. All information hittar du på utbildningens hemsida i samband med bekräftelsen. Du ska också ha genomfört följande utbildningar före kursstart för att på bästa sätt kunna tillgodogöra dig utbildningen: - Schyst arbetsliv (3 h) - Utbildning för Vision-ombud (ca 60 min) - Rekryteringsguiden (ca 45 min) - En arbetsplats för alla (ca 20 min) Du hittar alla e-utbildningar på Visions hemsida: https://vision.se/e-utbildningfv Syftet med att du ska förbereda dig innan är att du ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen. Med en gemensam kunskapsgrund kan gruppen tillsammans fördjupa sina kunskaper och du får rätt förutsättningar för att delta och utvecklas i din roll. BEHÖRIGHET OCH URVAL För att söka till denna utbildning behöver du vara vald till ordförande. När du skickat in din anmälan så kommer Visions center i ditt område att göra en prioritering av utbildningsplatser utifrån behov och behörighet. KOSTNADER OCH LEDIGHET Vision står för resor, boende, konferenskostnader, kost och kursmaterial. Arbetsgivaren förväntas stå för förlorad arbetsförtjänst enligt Förtroendemannalagen § 7. Behöver du stöd i samtalet med din arbetsgivare gällande din ledighet så är du välkommen att kontakta ditt Visionscenter.

Visions e-utbildningar

Här kan du se Visions utbud av e-utbildningar. Vissa e-utbildningar kräver att du är inloggad på Mina Sidor.

E-utbildningar

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar