Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sök bland kurser och aktiviteter

Utbildning för chefsombud

Kursen går: 2022-11-29--2022-11-30
Ort:  Distansutbildning
Sista anmälningsdatum: 27 september 2022

Kursen startar: 2022-11-29 kl: 09:30
Kursen slutar: 2022-11-30 kl: 16:00
Kontaktperson: Andrea Swerin
Kontakt: andrea.swerin@vision.se

OM UTBILDNINGEN Utbildningen vänder sig till dig som ska coacha chefsmedlemmar och erbjuda chefer att bli medlemmar i Vision. Du får koll på Visions ideologi och Visions arbete med ledarskapsfrågor. Du får också en orientering i Visions chefserbjudande samt vilket stöd Vision ger till chefer. Under utbildningen får du träffa andra chefsombud och ta del av deras funderingar, erfarenheter och tips på hur rollen kan utformas. Du får ett nätverk av chefombud att bolla frågor med i framtiden. Som chefsombud har du flera roller och uppdrag. Att stötta och ge råd till chefsmedlemmar är en uppgift. Du kan även starta nätverk för chefer och en annan viktig uppgift är att värva fler chefsmedlemmar. Utbildningen är ett tillfälle att få kunskap, inspiration och energi i ditt uppdrag som chefsombud. MÅLGRUPP Utbildningen vänder sig vänder sig till dig med uppdraget chefsombud. OMFATTNING Utbildningen ges som blandat lärande under två dagar. Tider: Webbseminarium 9.30-15.00 dag 1 och 2 däremellan är det eget arbete. Mer information kommer när du blivit antagen. Du förväntas ha genomfört vissa uppgifter innan kursstart (se nedan). FÖRBEREDELSER Som en del i utbildningsupplägget ska du innan kursstart ha genomfört följande e-utbildningar för att på bästa sätt kunna tillgodogöra dig utbildningen: - Schyst arbetsliv (ca 3 h) - Utbildning för Vision-ombud (ca 60 min) - En arbetsplats för alla (ca 20 min) Du hittar alla e-utbildningar på Visions hemsida: https://vision.se/e-utbildningfv BEHÖRIGHET OCH URVAL För att vara behörig ska du utgöra målgruppen. Om vi har fler behöriga sökande än det finns tillgängliga utbildningsplatser görs ett urval baserat på kompetensbehovet i aktuellt område. Behörighetprövningen och urvalsförfarandet sköts av Visions center. KOSTNADER OCH LEDIGHET Din arbetsgivare förväntas stå för förlorad arbetsförtjänst enligt Förtroendemannalagen § 7. Behöver du stöd i samtalet med din arbetsgivare gällande din ledighet är du välkommen att kontakta ditt center.

Information och anmälan

Visions e-utbildningar

Här kan du se Visions utbud av e-utbildningar. Vissa e-utbildningar kräver att du är inloggad på Mina Sidor.

E-utbildningar

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar