Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sök bland kurser och aktiviteter

Ideologi och ledarskap för dig i område väst, syd och sydost

Kursen går: 2022-09-13--2022-09-14
Ort:  Nässjö
Anmälningstiden har gått ut

Kursen startar: 2022-09-13 kl: 09:30
Kursen slutar: 2022-09-14 kl: 16:00
Plats: Hotell Högland, Nässjö
Kontaktperson: Andrea Swerin
Kontakt: andrea.swerin@vision.se

OM UTBILDNINGEN Är du förtroendevald och vill lära dig mer om Visions ideologi och värdegrund? Då är utbildningen Ideologi och ledarskap något för dig! Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper om vad Vision står för ideologiskt och fackligt. Du får också koll på fackets historia och ledarskap i Vision. Du som går utbildningen vill bidra till att göra arbetslivet bättre och inspirera andra. Du får möjlighet att utveckla dig själv och bli en ambassadör för Vision på din arbetsplats. MÅLGRUPP Utbildningen vänder sig till dig som är förtroendevald. OMFATTNING Utbildningen är på två dagar. Du förväntas också ha genomfört vissa uppgifter innan kursstart (se nedan) och en föruppgift som finns på utbildningens hemsida tillsammans med annat stödmaterial. FÖRBEREDELSER Som en del i utbildningsupplägget ska du innan kursstart ha genomfört följande e-utbildningar för att på bästa sätt kunna tillgodogöra dig utbildningen: - Schyst arbetsliv (ca 3 h) - Utbildning för Vision-ombud (ca 60 min) eller den lärarledda utbildningen - Rekryteringsguiden (ca 45 min) - En arbetsplats för alla (ca 20 min) Du hittar alla e-utbildningar på Visions hemsida: https://vision.se/e-utbildningfv BEHÖRIGHET OCH URVAL För att vara behörig ska du utgöra målgruppen. Om vi har fler behöriga sökande än det finns tillgängliga utbildningsplatser görs ett urval baserat på kompetensbehovet i aktuellt område. Behörighetprövningen och urvalsförfarandet sköts av Visions center. KOSTNADER OCH LEDIGHET Vision står för resor, konferenskostnader, logi, kost och kursmaterial. Ledighet hos arbetsgivaren söker du med stöd av LFF § 6. Vision ersätter eventuell förlorad arbetsförtjänst.

Visions e-utbildningar

Här kan du se Visions utbud av e-utbildningar. Vissa e-utbildningar kräver att du är inloggad på Mina Sidor.

E-utbildningar

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar