Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sök bland kurser och aktiviteter

Utskottsval och fadderverksamhet inför Förmöte Syd och Sydost

Kursen går: 2022-08-30
Ort:  Malmö
Anmälningstiden har gått ut

Kursen startar: 2022-08-30 kl: 09:00
Kursen slutar: 2022-08-30 kl: 12:00
Kontaktperson: Susanne Kroon
Kontakt: kurs.malmo@vision.se

Du som är ordinarie ombud ska välja utskott till Förmötet. Välj ett förstaval, ett andraval och ett tredjeval. Ersättare följer ordinaries val och ska inte göra något eget val. För att få en jämn fördelning i utskotten, och för att alla utskott ska fyllas, kan vi behöva omfördela valen. Ägna gärna en stund i hängmatta i sommar och läs igenom samtliga motioner då vi inte kan garantera att du får vara med i de utskott som du väljer, men givetvis försöker vi i största möjliga mån att tillgodose dina val. Information om de olika utskotten finner du som bifogat PDF dokument i mejlutskicket. Vill du vara fadder eller ha en fadder gör även dessa val här.

Visions e-utbildningar

Här kan du se Visions utbud av e-utbildningar. Vissa e-utbildningar kräver att du är inloggad på Mina Sidor.

E-utbildningar

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar