Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Två kandidater för ett jobb. Illustration.

Allt om att söka jobb

Är det dags att söka nytt jobb? Som medlem i Vision kan du ta del av en rad förmåner som hjälper dig på vägen mot ditt drömjobb. Här får du tips om hur Vision kan hjälpa dig i olika steg i jobbsökandet.

1. Kartlägg din kompetens och arbetsmarknad

Börja jobbsökandet med att fundera kring din kompetens och hur arbetsmarknaden ser ut inom ditt yrkesområde. Vill du ha hjälp med kartläggningen kan du boka samtal med en jobblivsexpert via Vision.

2. Uppdatera din Linkedin och få den granskad 

En bra Linkedin-profil ökar dina chanser att få drömjobbet. Det finns några enkla tips att tänka på när du skriver din profil. När du är klar kan våra professionella granskare ta en titt, helt kostnadsfritt!

3. Analysera platsannonsen 

Gör en analys av platsannonsen för jobbet du söker innan du skriver din ansökan till. Det ger dig koll på vad arbetsgivaren vill ha och vad du ska fokusera på.

4. Skriv och granska ditt cv och personliga brev

Ett vinnande cv och ett bra personligt brev är avgörande när du söker jobb. Här hittar du mallar och tips. När du är klar kan våra professionella granskare ta en titt – helt gratis!

Du kan också prova Visions nya medlemsförmån: Cowrites digitala tjänst för att skapa personliga brev som hjälper dig snabbt och proffsigt. Du får svara några på enkla frågor om dig själv. Sedan skapar tjänsten ett förslag på personligt brev som är skräddarsytt för just dig och för det jobb du söker. 

5. Kallad på intervju?

Det är viktigt att förbereda sig inför intervjun. Det gäller att på en timme eller två ge ett bra intryck, ställa frågor och själv göra en bedömning av om du vill ha jobbet.

6. Fick du jobbet? Grattis, dags för löneförhandling!

Se till att vara förberedd inför din löneförhandling. Vi hjälper dig som är medlem med tips, statistik och råd om lönen i din bransch.

7. Vi granskar ditt avtal innan du skriver under

Är det svårt att tolka ditt anställningsavtal, eller vill du bara ha råd och tips innan du skriver på det? Kontakta Vision för personlig rådgivning.

Kontakta Vision vid frågor

Har du problem på jobbet eller funderingar kring dina rättigheter? Kontakta Vision Direkt – Facklig rådgivning alla vardagar.

Kontakta Vision

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kurser och aktiviteter

Vad är på gång inom Vision? Sök bland våra kurser och aktiviteter.

Alla kurser och aktiviteter

Utvecklas med Vision

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Därför erbjuder vi dig som är medlem ett helt paket av tjänster som kan stötta dig under hela ditt jobbliv.

Din utveckling

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar