Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Cowrite i 5 steg: 1. Skapa profil. 2. Svara på frågor. 3. Välj textförslag. 4. Skriv in aktiveringskoden. 5. Sök drömjobbet.

Personligt brev på några minuter

Tycker du att det är svårt att skriva ett personligt brev när du söker jobb? Då kan du som medlem i Vision få hjälp direkt genom att använda den digitala tjänsten hos Cowrite, som snabbt hjälper dig att skriva ett personligt brev med hög kvalitet. Dina personliga brev blir välskrivna, professionella och anpassade till jobbet du söker.

Cowrites digitala tjänst för att skapa personliga brev hjälper dig snabbt och proffsigt. Du får svara på några enkla frågor om dig själv, och sedan skapar tjänsten ett förslag på personligt brev som är skräddarsytt för just dig och för det jobb du söker. Du väljer själv bland flera olika textförslag vilken språklig ton du vill ha, om ditt personliga brev ska vara kaxigt eller ödmjukt, och om det ska vara på svenska eller på engelska.

För att öka dina chanser att komma på intervju är det avgörande att ditt personliga brev är välskrivet och riktat till den arbetsgivare och den tjänst som du söker. Cowrite hjälper dig med detta.

Så här fungerar det

  1. Skapa din profil hos Cowrite.
  2. Svara på några enkla frågor om det jobb du söker.
  3. Välj det textförslag som passar dig.
  4. Skriv in din aktiveringskod.
  5. Sök drömjobbet!

Som medlem hos Vision får du tillgång till en aktiveringskod. Aktiveringskoden låser upp Cowrite i 30 dagar. Under den tiden kan du använda tjänsten så mycket du vill.

Se din aktiveringskod (logga in)

Cowrites digitala tjänst för personligt brev (cowrite.com)

När du tar del av en medlemsförmån via en samarbetspartner till Vision är det vår partner som är personuppgiftsansvarig. Det betyder att Cowrite ansvarar för hanteringen av dina personuppgifter och den rabatt du får genom ditt medlemskap i Vision.

Så funkar tjänsten från Cowrite.

Så tycker Visions medlemmar 

  • 82 procent tycker Cowrite var enkelt att använda.
  • 79 procent tycker Cowrite underlättade deras arbetssökande.
  • 83 procent skulle rekommendera Cowrite till en vän.

Cowrites medlemsundersökning (typeform.com)

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kurser och aktiviteter

Vad är på gång inom Vision? Sök bland våra kurser och aktiviteter.

Alla kurser och aktiviteter

Utvecklas med Vision

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Därför erbjuder vi dig som är medlem ett helt paket av tjänster som kan stötta dig under hela ditt jobbliv.

Din utveckling

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar