×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

En arbetsplats för alla - tävla och vinn!

Skicka in ditt bidrag där du berättar vad du har gjort för att bidra till ett öppet, inkluderande och mänskligt arbetsliv - En arbetsplats för alla alltså. Tävlingen är avslutad, tack för era bidrag!

Hur tävlar jag?

Fyll i formuläret och berätta vad du har gjort för att bidra till En arbetsplats för alla. Allting räknas, stort som smått! Det kan exempelvis vara att du har stått upp för din kollega som har blivit sämre behandlad bara för att den är äldre eller kanske född någon annanstans, bjudit in hela teamet till en förmiddagsfika där alla kände sig välkomna, eller uppmärksammat frågan om sexuella trakasserier på jobbet. 

Vad är En arbetsplats för alla?

Vision jobbar för schyst arbetsliv med nolltolerans mot diskriminering och kränkande särbehandling. Läs mer på vision.se/foralla.

En arbetsplats för alla-priset är nytt för i år och delas ut på Visions digitala förbundsmöte 24-26 september.

Vem utser vinnaren?

En jury bestående av representanter från Visions förbundsstyrelse.

Vad vinner man?

Ett stipendium på 5 000 kronor och diplom.


Tävlingen är avslutad. Tack för era bidrag!


Tidigare vinnare

Här kan du läsa om vinnaren av En arbetsplats för alla-priset 2020.

Nyheter

Till arkivet

Oroliga tider är vår grej.

Just nu är vi inne i en tuff period med mycket oro både för ekonomi och smittspridning. Det väcker såklart många frågor. Vår rådgivning är kostnadsfri för dig som är medlem och vi hjälper gärna till med råd och stöd kring alla frågor som har med ditt jobb att göra. 

Vision Direkt

Välkommen till Vision

Värna dina rättigheter. Försäkra din inkomst. Gå med i fack och a-kassan.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum