×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Digitalt: Transformerande ledarskap

Välkommen till ett seminarium om transformerande ledarskap. Erbjuds vid 14 olika tillfällen under kvartal tre 2021 - digitalt.

Transformerande ledarskap avser beteenden som syftar till att utveckla medarbetarna och arbetsgrupper och att skapa förutsättningar för ökad motivation och trivsel.

Detta inbegriper att agera som god förebild, att få medarbetarna att se positiva framtidsvisioner, att stimulera till nytänkande och ifrågasättande av befintliga rutiner, att frigöra individers och gruppers inneboende potential samt att uppmuntra och skapa god stämning. Det är medarbetarna som gör jobbet!

Hitta tillfälle och anmäl dig här

Seminariet erbjuds både som regional fysisk träff eller regionalt digitalt seminarium. Men du kan välja fritt vilket tillfälle som passar dig bäst.

Ur innehållet:

  • Var tydlig – transparant – medarbetarna driver förändringen.
  • Var personlig, en förebild och visionär.
  • Var närvarande och skapa motivation och trivsel genom att tanka idéer från medarbetarna.
  • Utveckla och utmana dina medarbetare.

Om föreläsaren

Rauno Juustovaara är en passionerad och entusiastisk förebild för utbildning och lärande. Han har jobbat med ledarskap och grupp i 25 år. Hans engagemang för pedagogiska utmaningar har lett till olika metoder för att utveckla mötet mellan människor. Han har vidareutbildat sig inom ledarskap via Linköping universitet och SCT (Systems-Centrered Training) vid York University i England och är certifierad ledarutbildare inom Lead forward som bygger på återkoppling från medarbetarna. 

Vårt frågeforum