Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Chefsseminarium – Skratt – en väg till ökad arbetsglädje

En lustfylld och inspirerande föreläsning och workshop med inriktning arbetsglädje, särskilt anpassad för chefer och ledare. Välkommen till ett seminarium som kommer att ges digitalt och fysiskt vid flera tillfällen under första kvartalet 2023.

Syftet är att reflektera över hur var och en – inklusive varje individs attityder, värderingar och beteenden – påverkar möjligheten att bygga grupper som verkar i harmoni, utan intern konkurrens och energikrävande konflikter; att kunna vara i balans med sig själv, trots att världen runtomkring ibland kan vara i obalans.

Ur seminariets innehåll

  • Hur kan vi finna glädje och harmoni – hemma och på jobbet – trots omvärldens krav på snabb och ständig utveckling/förändring?
  • Hur kan vi undvika negativa attityder, för att i stället frigöra skratt, samarbetsvilja och kreativitet?

Seminariet en halvdag.

Anmäl dig

Hitta tillfälle nära dig och anmäl dig via Visions kurssida. Glöm inte klicka på filtrera när du kommer till sökverktyget.

Hitta nästa utbildningstillfälle

  • 1 februari, Nässjö. Sista anmälningsdag 2 januari (genomförd)
  • 8 februari, Stockholm. Sista anmälningsdag 30 januari (genomförd)
  • 15 februari, Västerås. Sista anmälningsdag 12 januari (genomförd)
  • 22 februari, Sundsvall. Sista anmälningsdag 25 januari (genomförd)
  • 9 mars, Göteborg. Sista anmälningsdag 9 februari (genomförd)
  • 16 mars, Luleå. Sista anmälningsdag 13 februari (genomförd)
  • 29 mars, Digitalt. Sista anmälningsdag 21 mars (genomförd)

Seminariet erbjuds digitalt och fysiskt vid flera tillfällen under första kvartalet 2023. Du kan välja fritt vilket tillfälle som passar dig bäst. Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i Vision Chef. 

Om föreläsaren

Dennis Westerberg jobbar som föreläsare, utbildare och coach sedan 30 år tillbaka. Jämte detta är han också en populär ståuppare. Dennis är utnämnd till Årets föreläsare 2015, invald på topp100-listan över Sveriges bästa talare 2018–2021, samt nominerad till Storytel Awards 2019.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss