Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

Skratt – en väg till ökad arbetsglädje

Vision Chef bjuder in till en lustfylld och inspirerande föreläsning och workshop med inriktning mot arbetsglädje, särskilt anpassad för chefer och ledare. Anmälan till seminariet är nu stängd.

Syftet med seminariet är att reflektera över hur var och en – inklusive varje individs attityder, värderingar och beteenden – påverkar möjligheten att bygga grupper som verkar i harmoni, utan intern konkurrens och energikrävande konflikter. Du får reflektera över att kunna vara i balans med sig själv, trots att världen runt omkring ibland kan vara i obalans.

Ur seminariets innehåll

  • Hur kan vi finna glädje och harmoni – hemma och på jobbet – trots omvärldens krav på snabb och ständig utveckling och förändring?
  • Hur kan vi undvika negativa attityder, för att i stället frigöra skratt, samarbetsvilja och kreativitet?

Seminariet är en halvdag.

Anmäl dig till seminariet

Alla seminarietillfällen 2023 är nu genomförda. Seminariet erbjöds digitalt och fysiskt vid flera tillfällen under första kvartalet 2023.

Fler chefsseminarier

Hitta kurser och aktiviteter

Om föreläsaren

Dennis Westerberg jobbar som föreläsare, utbildare och coach sedan 30 år tillbaka. Vid sidan av det är han också en populär ståuppare. Dennis utnämndes till Årets föreläsare 2015, valdes in på topp 100-listan över Sveriges bästa talare 2018–2021 och nominerades till Storytel Awards 2019.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss