Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Chefsseminarium - Situationsanpassat ledarskap

Situationsanpassat ledarskap - att leda utifrån grupper och individers behov. Forskning och arbete med grupper visar att de utvecklas på likartade sätt.

Att leda situationsanpassat innebär att du som ledare anpassar ledarskapet efter vilka behov som är starkast för gruppen och individerna utifrån var de är i gruppens utveckling.

Att förstå, hantera och anpassa ledarskapet gör det lättare för dig som ledare att möta de behov och möta de olika utmaningar som du ställs inför. Det gör det också lättare att inspirera och motivera de du leder.

Under seminariet varvas föreläsning med reflektion och diskussion, samt tips om användbara verktyg.

Ur seminariets innehåll

  • Vad innebär grupp och individutveckling
  • Vilka behov är starkast i de olika stadierna
  • Hur leder jag grupp och individ i de olika stadierna av en grupps utveckling
  • Har jag ett ledarskap som passar ett utvecklingsstadie bäst
  • Hur kan jag inspirera och motivera grupp och individ utifrån de olika stadierna
  • Hur kan jag ta hjälp av gruppen för att såväl gruppen som individen utvecklas

Anmäl dig

Hitta nästa kurstillfälle och anmäl dig via Visions kurssida eller anmäl er via länkar här nedan.

Hitta nästa utbildningstillfälle

Seminariet erbjuds både som regional fysisk träff eller som digitalt seminarium under andra kvartalet 2022. Du kan välja fritt vilket tillfälle som passar dig bäst.

Om föresläsaren

Nils Lif arbetar med utveckling av grupper och ledare i olika sammanhang. Han har studerat ledarskap i Kapstaden, varit försäljningsansvarig i elva års tid på ett multinationellt telekombolag och haft eget företag. Han är även engagerad inom Försvarsmakten som handledare i ledarskap för officerskadetter. Nils också studerat pedagogik, arbetsrätt, psykologi samt konflikthantering vid både Göteborgs och Stockholms universitet.

Frågor & svar