×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Regionalt digitalt seminarium: Konflikthantering i ledarskapet

Ingen gillar konflikter, men de kan ses som en naturlig och nödvändig del i en organisations utveckling. Vad som är avgörande är de förhållningssätt och metoder du använder för att hantera konflikterna.

Det här digitala seminariet ger dig redskap för att bygga en robust samarbetskultur och förståelse för orsakerna bakom konflikter. Du får även verktyg som hjälper dig att omvandla konflikt till samarbete.

Ur innehållet:

  • Olika slag av konflikter – olika hantering
  • Hur bryter du destruktiva konfliktförlopp och ger akt på tidiga signaler?
  • Maktmetoder och mänsklighet
  • ”Jag har rätt, du har fel” – personliga förhållningssätt och konfliktstilar
    Kränkningar och trakasserier
  • Hur skapar du konfliktberedskap och gott samarbete?


Under seminariet varvas en föreläsning med reflektion och diskussion, praktiska övningar och tips om användbara verktyg.

Hitta tillfälle nära dig och anmäl dig

Om föreläsaren

Joakim Jareld – Tidigare chefsförhandlare och ledarutvecklare på Unionen. Arbetar nu i egen verksamhet med fokus på förebyggande och ingripande konflikthantering, medling, utbildning och praktisk hjälp till företag att komma till rätta med arbetsmiljöarbetet samt individ- och grupputveckling. Joakim är akademiskt grundad i Lund inom bl.a. juridik och filosofi samt medlingsutbildad i Stockholm och London.

Vårt frågeforum