×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Regionalt seminarium: Förändringsinriktat ledarskap

Idag har förändring blivit något som konstant utmanar vår verksamhet. Då är det extra viktigt att som chef fokusera på rätt saker och inte fastna i jakten på prestation.

När en verksamhet, eller till och med en hel bransch, är under stor förändring – då gäller det att som ledare vara vaksam på sitt beteende. En allt för stark ambition och vilja att prestera kan ibland ställa till det om man fokuserar på fel saker. Att vara ambitiös som chef är bra, men man måste också acceptera att förändringsarbetet aldrig tar slut eller blir "färdigt".

Brinner man för allt så brinner man för snabbt! Det här seminariet handlar om att få förändring att hända och "chefen att hålla". Helt enkelt om att leda med hjärta, hjärna och intuition. Och om att hålla arbetsglädjen vid liv och utnyttja sin fulla potential.

Om Frida Lundh

Frida har snart tjugo års erfarenhet av förändringsledning på ledande positioner inom internationella och digitalt ledande mediekoncerner så som IDG och Schibsted. Hon har också gett ut boken ”Cirkulärt ledarskap”.

När och var:

Seminariet är kostandsfritt och arrangeras runt om i landet i september och oktober 2020.