×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet  för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden.

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Regionalt seminarium: Beteenden i ett framgångsrikt ledarskap

Hur du beter dig som chef påverkar i hög utsträckning hur du uppfattas och vad andra tycker om dig. Ett framgångsrikt ledarskap bygger därför på ett genomtänkt uppträdande. 

Finns det då specifika ledarskapsbeteenden som är mer framgångsrika än andra? Ja, det gör det faktiskt! På det här seminariet får du utifrån forskning och beprövade metoder insyn i vad det är som skapar bra ledarskapsbeteenden. Du får också följa med på en inspirerande ledarskapsresa som visar att det är möjligt att gå från usla medarbetarresultat till ett uppskattat ledarskap.

Seminariet inleds med en föreläsning som blandar teori och forskning med verkliga case. Vi avslutar med en workshop där du får reflektera över ditt eget ledarskapsbeteende.

Om Malin Holm

Seminariet hålls av ledarskapsutvecklaren Malin Holm som arbetar tillsammans med chefer och ledningsgrupper i små och stora organisationer och företag. Hon har lång erfarenhet av team- och ledarskapsutveckling inom såväl offentlig sektor som näringslivet.  

När och var:

Seminariet anordnas i februari och mars runt om i Sverige.

Hitta tillfälle i och anmäl dig här>