Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Modiga samtal

Välkommen till ett chefsseminarium som fokuserar på modiga samtal. Seminariet erbjuds både digitalt och fysiskt vid sammanlagt nio tillfällen under sista kvartalet 2023.

Modiga samtal – en deltagaraktiv föreläsning och workshop om konsten att våga ha, veta hur och vilja ta samtal som kräver mer mod än en vardagskonversation.

Ur seminariets innehåll

Chefsseminariet tar upp och erbjuder en möjlighet att uppleva olika verktyg för att öka din förståelse för dig själv och andra, och för att hantera kommande samtal. Du får möjlighet att öka din förmåga att hantera dina tankar och känslor.

Seminariet ger dig också en av de viktigaste nycklarna för att själv kunna utveckla din förmåga att genomföra modiga samtal över tid.

Anmäl dig till seminariet

Hitta nästa kurstillfälle och anmäl dig via Visions kurssida. 

Hitta nästa utbildningstillfälle

Seminariet erbjuds digitalt och fysiskt under sista kvartalet 2023. Du väljer vilket tillfälle som passar dig.

Om föreläsaren

Nils Lif har drygt 15 års erfarenhet som chef och ledare inom skilda områden, såsom multinationellt företag, eget företag med 100 anställda och militär verksamhet. Cirka sex års erfarenhet som konsult inom ledar- och grupputveckling, bland annat UGL, UL och företags­anpassade program. Cirka tre års utlands­erfarenhet från såväl studier som deltidsarbete. Nils brinner för att göra teori lätt att förstå, ta till sig och använda. Det gör han genom att koppla upplevelser och vardagsnära exempel till teorier på ett humoristiskt och lättfattligt sätt.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss