×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Leda offentligt finansierad verksamhet i ny tid

Detta är ett digitalt seminarium som erbjuds vid 14 olika tillfällen under kvartal två 2021.

Ledarskap – nyckeln till framgång

Forskning och erfarenhet visar att ledarskapet, oavsett verksamhet, är centralt för att skapa framgångsrika och hållbara organisationer. Att vara ledare i en politiskt styrd organisation är stimulerande men också förenat med stora krav. Som chef ska du skapa engagemang och lust hos medarbetarna och få alla inom verksamheten att arbeta mot samma mål – att ge brukarna bästa möjliga kvalité. Det ska ske samtidigt som ekonomin är i balans. Uppdragsgivarna är den politiska ledningen som i sin tur svarar mot medborgarnas krav och förväntningar. Ett utmanande och spännande uppdrag. 

Ur innehållet

  • Vad är ledarskap egentligen?
  • Framgångsrikt ledarskap i näringslivet.
  • Framgångsrikt ledarskap i en politiskt styrd organisation.
  • Vem vinner slaget om framtidens bästa kompetenser?
  • Hur leder man digitalt?
  • Nya sätt att leda men gamla sanningar håller också.
  • Självinsikt, självkänsla – nycklar för att lyckas. Kan man inte leda sig själv är det svårt att leda andra.
  • Vad krävs av framtidens chef?

Hitta tillfälle och anmäl dig här

Om föresläsaren

Ingrid Tollgerdt-Andersson, doktor i ekonomisk psykologi, forskare, författare och konsult, disputerade vid Handelshögskolan i Stockholm med en mycket uppmärksammad doktorsavhandling om framgångsrikt ledarskap. Hon har fortsatt forska om ledarskap och skrivit flera böcker inom området. På uppdrag av SKR har hon studerat ledarskap inom politiskt styrda organisationer både nationellt och internationellt. 

Vårt frågeforum