Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Chefsseminarium - Leda i förändring

Som ledare idag leder och fördelar vi inte bara arbete, vi gör det i tider av konstant förändring. Vi leder våra organisationer medan vi digitaliserar, expanderar, fusionerar och avvecklar. Ny teknik driver innovation och förändrar såväl vår affär som vår kultur, i en takt som aldrig förr. Förändringsbenägenhet har blivit en konkurrensfördel och vi är många som fortfarande inte lyckas realisera värdet av de förändringar vi driver. Så hur gör man då?

Det här seminariet är för dig som leder i förändring och vill inspireras genom verkliga exempel och nya perspektiv. Det blir grundläggande förståelse för människan och ledaren i förändring och tips på hur du driver ett framgångsrikt förändringsarbete

Ur seminariets innehållet

  • Vad är en förändring?
  • Människan och förändring
  • Ledarskap i förändring
  • Systematiskt förändringsarbete
  • Att lyckas med förändring

Seminariet en halvdag och det kommer inspiration kommer att varvas med övning i grupp.

Anmäl dig

Hitta tillfälle nära dig och anmäl dig via Visions kurssida. Glöm inte klicka på filtrera när du kommer till sökverktyget.

Hitta nästa utbildningstillfälle

Seminariet erbjuds som digitalt seminarium vid flera tillfällen under kvartal 1-2022. Du kan välja fritt vilket tillfälle som passar dig bäst.

Om föreläsaren

Karin Evans har mer än 20 års erfarenhet inom H&M-koncernen och 10 års erfarenhet som ledare och förändringsledare. Hon är föreläsare och utbildare inom såväl ledarskap, förändringsledning och självledarskap med fokus på att lyckas och få resultat av förändringar. Karin är utbildad inom HR med erfarenhet inom värderingsarbete, utbildningsfrågor, affärsutveckling och sälj och har haft globala roller inom förändringsledning och implementering.

Frågor & svar