Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Hållbarhet och ledarskap i förändring

Vad är det som händer i världen och ute på arbetsplatserna? I en allt mer självcentrerad värld är det viktigt att påminnas om att tillsammans är vi starka, ensamma är vi – ensamma. Detta seminarium erbjuds både digitalt (nationellt) och fysiskt (regionalt) vid sammanlagt nio tillfällen under andra kvartalet 2023.

På detta chefsseminarium går vi igenom förutsättningar för hållbarhet och ledarskap i förändring. 

Ur seminariets innehåll

 • Vad behöver du som är i en ledningsfunktion tänka på? Hur kan du göra för att bidra till en väl fungerande verksamhet, och där också du mår bra?
 • Så får du till civilkurage och positiva attityder, minskar fördomar och negativa värderingar och ökar gemenskap, respekt, tolerans och självledarskap.
 • Så kan du skapa en gemensam plattform kring attityder, jargonger, skämt, förhållningssätt, fördomar och värderingar för arbetet vidare i respektive deltagares organisation. 

Tillsammans workshopar vi om sociala förmågor och hur alla kan göra stor skillnad genom små handlingar för att stärka potential, produktivitet och tillsammanskraft! 

Anmäl dig

Hitta nästa kurstillfälle och anmäl dig via Visions kurssida. Sök på Hållbarhet och ledarskap i förändring.

Hitta nästa utbildningstillfälle 

 • 18 april, Göteborg. Sista anmälningsdag 21 mars.
 • 19 april, Örebro. Sista anmälningsdag 16 mars.
 • 20 april, Kalmar. Sista anmälningsdag 1 april.
 • 26 april, Stockholm. Sista anmälningsdag 17 april.
 • 2 maj, Gävle. Sista anmälningsdag 2 april
 • 3 maj, Digitalt. Sista anmälningsdag 25 april. 
 • 5 maj, Karlskrona. Sista anmälningsdag 4 april.
 • 30 maj, Digitalt. Sista anmälningsdag 22 maj. Anmälan 30 maj
 • 13 juni, Skellefteå. Sista anmälningsdag 8 maj. Anmälan 13 juni

Seminariet erbjuds både som regional fysisk träff eller som digitalt seminarium under andra kvartalet 2023. Du kan välja fritt vilket tillfälle som passar dig bäst.

Om föreläsaren

Mary Juusela är en av Nordens främsta experter inom värdegrund, tolerans och human hållbarhet. Mary föreläser om sociala förmågor och hur alla kan göra stor skillnad genom små handlingar för att stärka potential, produktivitet och tillsammanskraft. Hon har en unik förmåga att beröra deltagarna. Mary tar deltagarna med sig på gripande och inspirerande föreläsningsresor i värderingar, attityder, fördomar, jargonger, tolerans och civilkurage. Allt för att skapa de bästa förutsättningarna för hållbarhet och ledarskap i förändring.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss