Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Hur viktig är chefens chef?

Vad behöver du för att göra ett bra jobb och själv må bra? Så tycker cheferna själva! Missa du livesändningen om chefers förutsättningar att leda och utveckla verksamhet och medarbetare? Ingen fara. Här kan du se den i efterhand.

Välkommen till en livesändning om chefers förutsättningar att leda och utveckla verksamhet och medarbetare. Vision har frågat chefsmedlemmar om vad de behöver för att leda och hur de upplever att förutsättningarna för det ser ut idag.

Använder du som chef din tid så som du skulle önska idag, eller tvingas man lösa uppgifter som någon annan egentligen skulle kunnat göra bättre? Uppgifter som i så fall tar tid från det egentliga chefsjobbet. Detta och mycket annat som är viktigt för dig som chef presenterar och diskuterar vi under seminariet.

Titta i efterhand

Vill du veta mer?

Mejla jonas.karlsson@vision.se

Frågor & svar