Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Aktuell arbetsrätt: Diskrimineringslagen och aktiva åtgärder

Aktuell arbetsrätt för chefer. Återigen finns möjlighet att delta på ett webbinarium om Diskriminering och aktiva åtgärder. Webbinariet vänder sig till dig som jobbar som chef och är medlem i Vision chef. 

Vision Chef bjuder in dig till ett seminarium kring temat Diskriminering och aktiva åtgärder. Chefer har ett ansvar att inte diskriminera någon utifrån de sju diskrimineringsgrunderna som finns i lagstiftningen. Har du koll på vilka de är? Vet du i vilka sammanhang du måste vara extra alert och tänka på detta?  

I lagen ställs det krav på Aktiva åtgärder. Vem ansvarar för att de finns och att de efterlevs? Detta och annat matnyttigt för dig som ör chef, kommer vi att gå igenom på webbinariet om diskriminering och aktiva åtgärder.  

Missa inte ett bra tillfälle att bredda din kompetens på detta viktiga område! 

Seminariet leds av två av Visions personliga ombudsmän för chefer. 

Anmälan

Datum och tid: 9 mars, kl 12-13 
Plats: Teams

Anmälan 9 mars (logga in)

Datum och tid: 10 oktober, kl 12-13
Plats: Teams
Sista anmälningsdag: 30 september

Anmälan 10 oktober (logga in)

Frågor & svar