Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Aktuell arbetsrätt: Beredskap, vad är det som gäller?

Aktuell arbetsrätt för chefer. Återigen finns möjlighet att delta på ett webbinarium om beredskap. Detta ämne bjöd vi även in till under 2021. Nu får du som missade det tillfället, en ny chans att delta. Webbinariet vänder sig till dig som jobbar som chef och är medlem i Vision-chef 

Vision Chef bjuder in dig till ett seminarium kring temat beredskap. 
 
Chefer åläggs ibland att vara i beredskap för verksamheter som har öppet 24/7 såväl på rullande schema som ”alltid tillgänglig”. Är det okej? Vad gäller egentligen enligt lag och avtal?  
I detta seminarium går vi igenom de grundläggande reglerna som berör beredskap och som du kan ha nytta av i din roll som chef.  

Missa inte ett bra tillfälle att bredda din kompetens på detta viktiga område! 

Seminariet leds av två av Visions personliga ombudsmän för chefer. 

Anmälan via länkarna nedan.

11 maj 2022, kl. 12-13 i Teams (sista anmälningsdag 3 maj)

11 november 2022, kl. 12-13 i Teams (sista anmälningsdag 3 november)

Frågor & svar