×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Utbildning: Coachande ledarskap fördjupning – det svåra medarbetarsamtalet

Den här utbildningen syftar till att koppla coachande ledarskap till det svåra medarbetarsamtalet. Vad är skillnaderna i struktur och krav på mig som ledare när det kommer till svåra samtal.

Utbildningarna erbjuds i samarbete mellan IHM och Vision. 

Du som deltagare kommer får verktyg för att kunna genomföra ett svårt medarbetarsamtal efter kursen. Under dagarna kommer du få arbeta med ditt ”case” som du skickar in till oss innan utbildningen. Det kommer ge dig olika perspektiv hur du kan vägleda din medarbetare till förändring.

Utbildningens innehåll:

 • Coaching och svåra samtal.
 • Coachingens syfte.
 • Målstyrning.
 • Det svåra medarbetarsamtalet.
 • Feedbacktrappan.
 • Förändringsledning i praktiken.
 • Min ledarskapsutmaning i ”det svåra samtalet” .
 • Struktur och frågor för att genomföra ”det svåra samtalet”.
 • Praktisk övning på ditt ”case”.
 • Feedback modell.
 • Att skapa utrymme för tålamod.

Utgångspunkt för dig som deltagare inför utbildning

Du som deltagare har gått eller aktivt arbetar med ett coachande förhållningssätt kopplat mot företagets mål. Om du tidigare gått coachande ledarskap så är denna kurs en bra fördjupningsutbildning för att utveckla din förmåga både inom coaching och svåra medarbetarsamtal.     

Effekt efter utbildningen

Din förmåga att på ett strukturerat sätt genomföra och följa upp det svåra samtalet i praktiken med verktyg, mallar och feedback på ditt ”case” kommer både stärkas och utvecklas under utbildningen. 

Tidpunkt
Stockholm, 25-26 februari 2021.

Pris:
Pris för medlemmar: 1 975 kronor inkl. moms.
Pris då medlemmens arbetsgivare betalar: 1 975 kronor exkl. moms.
Ordinarie pris: 19 750 inkl. moms.

Målgrupp
Utbildningen vänder sig till chefsmedlemmar inom Vision. För att ta del av erbjudandet ska du vara registrerad som chef i Visions medlemsregister. Om du är osäker, kontrollera dina uppgifter på vision.se/Mina sidor eller kontakta Vision Direkt på telefon 0771-44 00 00.

Utbildningarna erbjuds i samarbete mellan IHM och Vision. IHM hanterar anmälningar och support och är personuppgiftsansvarig.

Kontakt IHM
Sarah Johansson
031-3352009
sarah.johansson@ihm.se

Anmälan
Klicka på länken nedan - du kommer få logga in med Bankid för att ta del av bokningskod och anmälningslänk till IHM.

 

Vårt frågeforum