Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Transformerande ledarskap

Vill du vara en transformerande ledare - en visionär och ett föredöme som utvecklar och utmanar både sig själv och sina medarbetare?

Vad är det som gör att en del arbetsplatser kämpar med personalomsättning och trivsel när andra är mer stabila och har hög arbetsglädje? En nyckel kan vara ett transformerande ledarskap. Den transformerande ledaren visar omsorg och involverar vilket undanröjer hinder och möjliggör för framåtriktat agerande. Ett transformerande ledarskap har bevisad effekt enligt forskningen.

Mål med utbildningen

Förstå skillnaden mellan transformativt och transaktionellt ledarskap samt ökad självkännedom och förståelse för dina styrkor och utmaningar i ledarrollen.

Huvuddelar i utbildningen

  • Transformativt och transaktionellt ledarskap, vad är skillnaden?
  • Vad är tillit och hur bygger du tillit?
  • Dina styrkor och utmaningar, kärnkvaliteter (D. Ofman)
  • Vad händer med dina styrkor när du överanvänder dem?
  • Hur andra påverkas av dina beteenden?
  • Vad är tillit och hur bygga tillit för att skapa goda resultat?
  • Framåtriktad kommunikation
  • Närvaro och förmågan att lyssna
  • Utvecklande feedback

När och var

25-26 november i Stockholm

Pris

Pris för medlemmar: 1 975 kronor inkl. moms.
Pris då medlemmens arbetsgivare betalar: 1 975 kronor exkl. moms.
Ordinarie pris: ca 19 750 inkl. moms.

Anmälan

Klicka på länken nedan - du kommer få logga in med Bankid för att ta del av bokningskod och anmälningslänk till IHM.

Anmäl dig (logga in)

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till chefsmedlemmar inom Vision. För att ta del av erbjudandet ska du vara registrerad som chef i Visions medlemsregister. Om du är osäker, kontrollera dina uppgifter på vision.se/Mina sidor eller kontakta Vision Direkt på telefon 0771-44 00 00.

Utbildningarna erbjuds i samarbete mellan IHM och Vision. IHM hanterar anmälningar och support och är personuppgiftsansvarig.

IHM Handledare

Mia Petré

Kontakt IHM

Sarah Johansson
031-3352009
sarah.johansson@ihm.se

Frågor & svar