Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Hållbarhet och ledarskap i förändring

Ledarskapet för hållbar omställning. Kursen fokuserar på hur du som ledare kan bidra och inspirera till en organisation som både agerar hållbart och vill utveckla för en hållbar framtid.

Ditt ledarskap spelar en avgörande roll för omställningen av samhället i hållbar riktning - utmaningarna är stora och komplexa. De flesta verksamheter och organisationer kommer att påverkas alltmer av olika hållbarhetsfaktorer, men förväntas samtidigt bidra till en positiv utveckling. Kursen fokuserar på hur du som ledare kan bidra och inspirera till en organisation som både agerar hållbart och vill utveckla för en hållbar framtid.

Mål med utbildningen

Kursen har gett dig en tydlig bild av både möjligheter och risker i relation till hållbarhet. Du har fått insikter i hur du kan utveckla din roll som ledare i ett arbete som leder till verklig omställning. Du har fått verktyg för att skapa konkreta mål och processer som både är effektiva och engagerande.

Huvuddelar i utbildningen

 • Introduktion i hållbarhet och klimat, globala utmaningar och mål.
 • Kulturella och strukturella omvärlds- och påverkansfaktorer
 • Olika behov och drivkrafter i relation till hållbarhetsfrågan
 • Systemanalyser, sociala perspektiv och tippingpoints
 • Metoder och processer för omställning på kort- och på lång sikt.
 • Vem gör vad? Roller, kompetens och partnerskap

Tid och plats

Stockholm 27-28 september 2023. 

 • Dag 1: kl 10-18
 • Dag 2: kl 8.30-16

Kostnad

 • För Vision-medlemmar: 2 500 kronor inklusive moms
 • Pris då medlemmens arbetsgivare betalar: 2 500 kronor exklusive moms
 • Ordinarie pris: ca 19 750 exklusive moms

Anmälan

Klicka på länken nedan - du kommer få logga in med bank-id för att ta del av bokningskod och anmälningslänk till IHM.

Anmäl dig (logga in)

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till chefsmedlemmar inom Vision. För att ta del av erbjudandet ska du vara registrerad som chef i Visions medlemsregister. Om du är osäker, kontrollera dina uppgifter på Mina sidor eller kontakta Vision Direkt.

Mina sidor (logga in)

Kontakta Vision

Utbildningarna erbjuds i samarbete mellan IHM och Vision. IHM hanterar anmälningar och support och är personuppgiftsansvarig.

IHM Handledare

IHM Handledare Stockholm: Anna Mighetto

Kontakt IHM

Petter Lövbom
petter.lovbom@ihm.se
072-660 42 98

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss